Stiri mondene

Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici: „A fost o bucurie să vină o fetiță în familie”

Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici
Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici [Sursa foto: Instagram]
Părinții lui Smiley au vorbit pentru prima dată despre rolul de bunici. Uite ce dezvăluiri emoționante au făcut!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva luni, iar viața lor s-a schimbat radical de când a apărut micuța Josephine în viața lor. Prezentatoarea TV a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că i-a fost furată bucuria de a vedea reacția părinților ei și ai lui Smiley atunci când le-ar fi dat vestea că vor fi bunici. Dacă la început au aflat din presă că Gina Pistol este însărcinată, de data aceasta, părinții artistului au mărturisit detalii despre rolul de bunici, dar și cât de mult se implică fiul lor în creșterea fetiței. 

Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici
Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici[Sursa foto: Instagram]

„După atăția băieți a fost o bucurie să vină o fetiță în familie. O să o susținem, ca să devină și ea mare, ne bucurăm și de serbările ei, și de talentele ei. O să fie frumos. Abia așteptăm să învețe să vorbească, să ne putem înțelege, să pot să-i spun povești, să o învăț poezii. Foarte implicat, el a primit și acum dă la rândul lui ce a primit de la noi. Deci copilul fără afecțiune, fără dragoste, fără prezență, nu-ți aparține, dar el chiar îi cresc împreună'',  au declarat părinții lui Smiley.

Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici
Părinții lui Smiley, primele declarații după ce au devenit bunici[Sursa foto: Instagram]

Smiley, primele declarații despre al doilea copil: „Un frățior lui Josephine”

Mulți însă îi întreabă pe cei doi când îi vor face un frățior sau o surioară celei mici. Invitat în cadrul unui podcast, Smiley a mărturisit faptul că până și el își pune întrebarea și că totul depinde de Gina Pistol.

Citeste si: Gina Pistol a recunoscut de ce se teme cel mai tare atunci când vine vorba despre fiica ei, Josephine: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”

N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…”,   a spus Smiley.

Citește continuarea aici!