Stiri

TRAILER: Smiley, rol principal în producția "Odată pentru totdeauna". Când va avea loc premiera

TRAILER: Smiley, rol principal în producția  Odată pentru totdeauna. Când va avea loc premiera
TRAILER: Smiley, rol principal în producția Odată pentru totdeauna. Când va avea loc premiera [Sursa foto: Instagram]
După succesul din muzică, Smiley încearcă și în cinematografie! Artistul joacă rolul principal în lungmetrajul „Odată pentru totdeauna”.

Fanii artistului au motive de bucurie, în curând, Smiley revine pe micile ecrane! Cântărețul joacă în noul film al lui Iura Luncașu, unul dintre cei mai de succes regizori din România, care a realizat filme precum Minte-mă frumos, Faci sau Taci și Investitorii. „Odată pentru totdeauna” va fi distribuit în cinematografe în 2022 de Vertical Entertainment. 

„Odată pentru totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional.

După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

TRAILER: Smiley, rol principal în producția  Odată pentru totdeauna. Când va avea loc premiera
TRAILER: Smiley, rol principal în producția Odată pentru totdeauna. Când va avea loc premiera[Sursa foto: Captură YouTube]

Din distribuție fac parte și Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, Mihnea Luncașu și Celina Enea. 

  Citeste si: Gina Pistol, în noul videoclip al lui Smiley! Primele declarații ale artistului: „Este strigătul interior al oricărui om"

E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă, şi este atins de această boală a secolului: depresia", a declarat Iura Luncașu

Trailer- „Odată pentru totdeauna”

Nu este pentru prima dată când Smiley a fost distribuit într-un film! Artistul a mai avut de-a lungul timpului roluri secundare în pelicule precum: "Selfie", "Oh, Ramona!", "Nașa", "Un film simplu" și "Triplusec", interpretându-l totodată pe Sebastian 'Seba' Novinski în serialul "Cu un pas înainte".