Stiri mondene

Smiley, declarații despre boală mai puțin cunoscută de care suferă: "Ideal e să găsești un echilibru". Cum se manifestă sindromul care nu-i dă pace artistului

Smiley, declarații despre boală mai puțin cunoscută de care suferă
Smiley [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Smiley a făcut o serie de declarații și a dezvăluit că suferă de o boală mai puțin cunoscută. Ce sindrom are artistul și care sunt simptomele?!

Fără îndoială, Smiley este una dintre cele mai bune voci ale României, un artist complet și complex, care a demonstrat că se poate reinventa în orice situație și circumstanță. Cântărețul cucerește topurile cu fiecare piesă pe care o lansează și se pot lăuda cu cele mai mari comunități de fani. Deși este urmărit de milioane de persoane, nu mulți sunt cei care știu ce sindrom îl macină zilnic pe iubitul Ginei Pistol.

Smiley, declarații despre boală mai puțin cunoscută de care suferă
Smiley

Sindromul rar de care suferă Smiley

Smiley a mărturisit în podcastul lui Gojira că suferă de sindromul „Peter Pan”, o afecțiune care însă nu pune sănătatea în pericol. Acesta a mărturisit că speră să nu scape de acest sindrom care în mod normal se dezvoltă pe baza experiențelor din copilărie. Artistul mereu încearcă să găsească un echilibru, iar acest lucru îl ajută foarte mult să aibă succes în tot ceea ce face. 

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”, a marturisit Smiley în podcastul lui Gojira.

Smiley, declarații despre boală mai puțin cunoscută de care suferă
Smiley

Citește și: Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding: ”Am căzut de pe canapea de râs”. Artistul sare în apărarea producției

Smiley nu este singura vedetă din showbiz afectată de acest sindrom

Smiley nu e singurul artist care a recunoscut că suferă de sindromul Peter Pan. Și Delia Matache a povestit în trecut că și la ea se manifestă și că o ajută să creeze. 

Delia Matache
Delia Matache

Citește și: Smiley și Gina Pistol, pregătiţi să ajungă în faţa altarului: ”Vom deveni soț și soție”. Cum a decurs cererea în căsătorie- VIDEO

”În esență suntem niște copii dezvoltați, ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem, ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia, la rândul ei, tot în cadrul unui podcast.