Stiri mondene

Motivul real pentru care Smiley nu vrea să-și expună fiica pe rețelele sociale: "Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru!"

Motivul real pentru care Smiley nu vrea să-și expună fiica pe rețelele sociale
Smiley
Smiley a rupt tăcerea și a dezvăluit motivele pentru care a decis să nu facă publice imagini cu fiica sa. Mărturisirea făcută de artist!

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată, iar fanii lor sunt tot mai curioși să afle cum arată micuța Josephine. Deocamdată, cuplul nu a publicat nicio imagine în care fetiței să i se vadă fața, iar artistul a explicat adevăratul motiv pentru care nu vrea să-și expună fiica pe internet. Cântărețul își dorește ca micuța Josephine să aibă posibilitatea de a alege dacă vrea să apară sau nu pe rețelele sociale.

"Am înțeles că trăim în era digitală și lumea vrea să-și expună momentele vieții pe internet. Aș vrea ca alegerea asta să nu o facem, însă, noi pentru ea. Ea trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Dacă eu o fac pe ea persoană publică, poate că îi închid niște porți, niște ferestre în viață. Asta credem noi că e bine, în momentul ăsta, pentru copilul nostru! Am decis să-i dăm posibilitatea să fie anonimă, să decidă ea, când va fi cazul, dacă vrea să apară sau nu.

(...) „E un copil simpatic, creativ, eu unul aș vrea s-o arăt tot timpul oamenilor. Ieșim cu ea în lume, nu i-am acoperit fața, dar am decis să nu o expunem pe rețelele sociale, pentru că nu cred că e locul unui minor acolo. Dacă ea își va dori, la un moment dat, să aibă conturi pe rețelele sociale, e decizia ei! Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă.
O să evităm să o mai postăm chiar și cu spatele”
, a declarat Smiley.

Motivul real pentru care Smiley nu vrea să-și expună fiica pe rețelele sociale
Smiley

Citește și: „Am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online

Cu toate astea însă, atât artistul, cât și frumoasa prezentatoare TV o filmează deseori de la spate, atunci când face diferite activități.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! Primele declarații despre nuntă

Gina Pistol și Smiley s-au așezat din nou pe banca mărturisirilor pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, însă, de data aceasta, pentru a-și anunța fanii că vor deveni soț și soție.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc
Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Citește și: Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile. De ce s-a emoționat iubita lui Smiley: ” Îmi spuneau mereu că nu există nicio șansă ca să trăiască”

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.”, a spus  Smiley.

Citește continuarea aici.