Stiri mondene

Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce. Mesajul transmis de artist în mediul online: „Să ne revedem cu bine”

Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce
Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce  [Sursa foto: Instagram]
Smiley a rămas fără voce. Ce decizie a luat artistul după ce s-a îmbolnăvit?

Smiley este unul dintre cei mai iubiți și talentați cântăreți de la noi din țară. Artistul se află și în topul cântăreților contactați pentru evenimente private. Totuși, faptul că-și petrece ore în șir în studio și apoi pe scenă, poate avea, uneori, consecințe destul de grave asupra sa.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley este din ce în ce mai activ în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă. Artistul își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată, iubitul Ginei Pistol și-a luat fanii prin surprindere cu o veste tristă. Mai exact, juratul de la ”Vocea României” i-a anunțat că și-a pierdut vocea și că urmează să intre în pauză vocală o perioadă pentru a se recupera. Artistul speră să se reîntoarcă sănătos cât mai repede pe scenă și să-și încânte fanii cu piesele sale. 

Citeste si: Smiley, detalii neștiute din culisele hit-ului ”Oficial îmi merge bine”: „Noi nu aveam bani să trecem strada”

”Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!'', a scris Smiley pe rețelele sociale.

Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce
Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce[Sursa foto: Instagram]

Smiley și-a pierdut vocea. Artistul a urmat sfaturile fanilor: „ ”La recomandarea voastră”

În aceste zile, Smiley  trebuie să aibă grijă la ceea ce bea, mănâncă, dar și în mediul în care stă. Va trebui să ia un t ratament cu medicamente pentru ca vocea să îi revină și să poată cânta din nou. O parte dintre internauți l-au sfătuit pe Smiley să mănânce orez cu lapte, deoarece acest preparat îl va ajuta să își revină cu gâtul.  

Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce
Smiley, decizie radicală după ce a rămas fără voce[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley, fotografie emoționantă cu fiica sa înainte de concert: „Cea mai puternică încurajare”

”La recomandarea voastră, orez cu lapte”, a scris artistul.