Stiri mondene

Smiley, concert la Sala Polivalentă din Bucureşti: „Cea mai dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea”! Când va avea loc evenimentul

Smiley va susțiene un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti
Smiley [Sursa foto: Facebook]
Smiley va susțiene un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Uite când va avea loc evenimentul artistic!

După mai bine de doi ani, Smiley își va alina cel mai mare dor, acela de publicul său, și va susține un megaconcert, la Sala Polivalentă din București, pe 31 mai. Pentru întâlnirea live de pe scena Sălii Polivalente, artistul le promite fanilor cele mai iubite piese din istoria sa, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, cel mai intens schimb de energie și cea mai sinceră invitație la distracție împreună. 

Smiley, concert la Sala Polivalentă din Bucureşti
Smiley, concert la Sala Polivalentă din Bucureşti[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO: Smiley a lansat primul film muzical „Mai mult de-o viaţă”: „Este inspirat de emoția pe care o trăiesc”

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire faţă în faţă cu cea mai mare iubire a vieţii lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arşiţă. Poate credeţi că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică şi comunicând pe reţelele sociale, pur şi simplu e ca o declaraţie de dragoste pe care nu o poţi face live, ca să primeşti şi răspunsul, îţi lipseşte elementul esenţial, schimbul de emoţii, de reacţii, eşti mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului. Iată că această aşteptare se termină şi este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care şi ea este generatoare de emoţii uriaşe. Vă invit la poate cea mai aşteptată şi dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea!”, a mărturisit Smiley.

Smiley va susțiene un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti
Smiley[Sursa foto: Facebook]

Bilete concert Smiley la Sala Polivalentă din București

  • VIP (Earlybird)- 206,14 lei
  • Categoria A (Earlybird)- 182,14 lei
  • Categoria B (Earlybird)- 158,14 lei
  • Categoria C (Earlybird)- 134,14 lei
  • Categoria D (Earlybird)- 109,14 lei
  • Fan Zone (în picioare- Earlybird)- 86,14 lei
  • Teren (în picioare- Earlybird)- 70,14 lei

Citeste si: Smiley, despre rolul din filmul românesc „Odată pentru totdeauna”: „M-a speriat la început”

Detaliile despre marea reîntâlnire dintre Smiley și publicul său se vor regăsi în următoarea perioadă pe canalele oficiale ale artistului, ale HaHaHa Production și ale organizatorului evenimentului, Sublime. Biletele se pot cumpăra de AICI.