Stiri mondene

Zi de sărbătoare pentru Smiley și Gina Pistol! Fiica lor împlinește un an de când a venit pe lume: „1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă”

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume [Sursa foto: Instagram]
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume. Uite ce mesaj emoționant a transmis artistul pe rețelele sociale!

Primul an de viață al micuței Josephine este celebrat astăzi, iar Smiley și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată. Încă de la primele ore ale dimineții, artistul și-a împărtășit emoțiile pe rețelele sociale și s-a arătat recunoscător pentru faptul că micuța Josephine a intrat în viața lui. De ziua de naștere a fiicei sale, iubitul Ginei Pistol a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, alături de care a postat și o fotografie copleșitoare cu micuța.

Citeste si: Smiley, criticat de fani după ce a postat un videoclip în care se săruta pasional cu Gina Pistol! Reacția artistului: „Au comentat foarte urât”

„Nu stiu despre alții, dar pentru mine 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an! 1 an de iubire pură,1 an de cand ne-ai făcut pe mine și pe @ginapistol părinti, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi, 1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine!",

este mesajul scris de Smiley pe pagina lui de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

La rândul ei, Gina Pistol a postat o fotografie pe InstaStory cu câteva baloane de petrecere, printre care și cifra unu, dovadă ca Josephine va avea o zi minunată astăzi, fiind înconjurată de dragostea familiei sale.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol și Smiley au pregătit deja cadoul de majorat pentru micuța Josephine

Invitat în cadrul unui podcast, Smiley a vorbit pentru prima dată despre cadoul pe care dorește să i-l ofere fetiței sale în ziua în care va împlini 18 ani. Artistul susține faptul că ideea nu îi aparține, de fapt, pentru că părinții lui sunt cei care au pus-o prima oară în practică. 

Citeste si: Smiley, afectat de războiul din Ucraina: „Tinerii vor să dăruiască flori, nu să le primească pe mormânt”! Artistul este alături de locuitorii ucraineni

Noi am făcut o treabă, fix înainte să plecăm la maternitate. Eu i-am zis Ginei că aș vrea să facem o filmare, la Josephine în cameră, să-i vorbim ei la 18 ani (n.r să-i transmită un mesaj). Și Gina mi-a zis că nu poate, că o să plângă… dar fix înainte cu jumătate de oră sau o oră, înainte să plecăm la maternitate, am pus telefonul să vorbim.

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit un an de când a venit pe lume[Sursa foto: Instagram]

Nu ne-am făcut niciun plan, am zis hai să vorbim despre ce simțim. Și atât am zis… draga noastră Josephine, și am început să plângem amândoi ca proștii. Dar până la urmă am reușit să spunem niște lucruri, pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot să mă uit la filmare acum, dar vrem să i-o dăm la 18 ani. Eu am învățat asta de la ai mei. Părinții mei, când am făcut 18 ani, mi-au făcut cadou o înregistrare cu mine la 3 ani”,  a povestit Smiley.

Citește continuarea aici!