Stiri mondene

Sișu Tudor, declarații surprinzătoare despre Nosfe la o lună după decesul rapperului: „Să mă ierte Dumnezeu, dar ce probleme financiare avea?”

Sișu Tudor, declarații surprinzătoare despre Nosfe la o lună după decesul rapperului: „Să mă ierte Dumnezeu, dar ce probleme financiare avea?”
Sișu Tudor a vorbit despre Nosfe, care a decedat în urmă cu câteva săptămâni. Iată declarațiile făcute de rapper.

Sișu Tudor se numără printre cei mai apreciați rapperi din România. Artistul a făcut recent o serie de afirmații controversate legate de regretatul Nosfe, care a încetat din viață pe 16 octombrie 2022, la 37 de ani, în urma unui infarct. Deși moartea lui Nosfe a afectat multe vedete și artiști, Sișu nu s-a abținut și a spus lucruri surprinzătoare despre regretatul rapper. În trecut, cei doi și-au aruncat vorbe grele pe melodii sau în emisiuni online.

Sișu nu consideră că regretatul Nosfe ar fi avut probleme cu banii. Repperul este de părere că ar fi avut o situație financiară suficient de bună cât să își permită să își cumpere diverse accesorii sau haine scumpe, pe care obișnuia să le arate la evenimentele unde era chemat. 

Sișu Tudor, declarații  despre Nosfe
Sișu Tudor, declarații despre Nosfe[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe și a răspuns celor care l-au criticat pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”

”«Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau. Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu...”, a afirmat Tudor Sișu.

Se pare că între Sișu și Nosfe exista un conflict mai vechi

Se pare că între Sișu și Nosfe exista un conflict mai vechi din cauza unor versuri dintr-o piesă semnată Șatra B.E.N.Z în care s-a spus despre Sișu că ar avea mentalitatea „închisă”. În cadrul unei alte emisiuni online, membrul trupei La Familia a declarat clar și răspicat că nu îl respectă pe Nosfe.

Sișu Tudor, declarații  despre Nosfe
Sișu Tudor, declarații despre Nosfe [Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert la piesa „Condimente”, după moartea lui Nosfe: „Am încercat să fiu cât pot de puternică”

„Băiatul ăla chelios care lucra la call-center, de răspundea la telefoane și acum e mafiot, rapper, Noferatu sau cum îl cheamă, a dat pe piesă că nu sunt deschis la minte și că mă poreclește «închisu’», clar o paralelă la mine, la faptul că am fost închis”, a spus Sișu.