Stiri mondene

Shift, cu inima zdrobită după pierderea lui Nosfe: „Încerc să mă adun”

Shift, cu inima zdrobită după pierderea lui Nosfe: „Încerc să mă adun”
Shift și Nosfe [Sursa foto: Instagram]
Shift este distrus de durere după moartea lui Nosfe, cel care îi era bun prieten.

Shift a transmis un mesaj emoțioant în mediul online la doar o săptămâna de la înmormântarea bunului său prieten, Nosfe. Cei doi se aveau ca frații, astfel că vestea cumplită a morții l-a dat peste cap pe Shift care nu-și mai poate reveni din șoc. 

Citeste si: Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe și a răspuns celor care l-au criticat pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”

Shift, mesaj emoționant în online: „Am pierdut un frate”

Shift este distrus de durere și în continuare spune că nu poate trece peste șocul provocat de pierderea lui Nosfe. Artistul spune că și-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni, cel care îi era ca un frate. Cântărețul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dar și fotografii cu regretatul artist. 

Citeste si: ”Nu înțeleg cum să mă port”. Ce mesaj a publicat soția lui Nosfe, la o săptămână de la moartea artistului. Mădălina Crețan este în șoc: ”Îmi pare rău”

Shift, cu inima zdrobită după pierderea lui Nosfe: „Încerc să mă adun”
Shift și Nosfe [Sursa foto: Instagram]

„Gânduri…de o säptämânä încerc sä mä adun si sä mä împac cu ideea cä viata-i doar o clipä si cä totu-i trecätor. Am pierdut un frate. Am realizat cä oricât m-as fi pregätit pentru asta, tot nepregätit si fragil m-ar fi prins.


Bucurati-vä de prezent, de aerul pe care-l respiräm si iubiti-i si strângeti-i în brate pe cei dragi, AZI, ACUM! Mâine nu este promis!”, a scris Shift în mediul online alături de o fotografie și un videoclip cu Nosfe. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHIFT (@shiftbby)

Reamintim că Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie 2022, în urma unui infarct. Vestea tristă a fost dată de către membrii trupei Șatra Benz prin intermediul unui mesaj în mediul online. 

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru  @nosfezilla  a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au scris membrii Șatra Benz pe Instagram.