Stiri mondene

Tudor Sișu, dezvăluiri sincere din perioada copilăriei „În oglindă”

Tudor Sișu, dezvăluiri sincere din perioada copilăriei
Tudor Sișu, fostul membru al trupei „La Familia” a vorbit în emisiunea ”În oglindă” despre copilăria sa, dar și despre relația pe care a avut-o cu părinții.

Tudor Sișu, fostul membru al trupei „La Familia”, a petrecut șase ani în spatele gratiilor, din cauza substanțelor interzise. Artistul a ieșit din închisoare un om diferit, credincios și fără vicii. Invitat în emisiunea ”În oglindă” prezentată de Mihai Ghiță,Tudor Sișu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada copilăriei, dar și despre relația pe care a avut-o cu părinții lui. Conform spuselor sale, fostul membru al trupei „La Familia” a avut o copilărie fericită.

„Tudor a crescut bine! Ținând cont că erau anii 80, am avut acces la tot felul de lucruri, am fost răsfățat din punctul ăsta de vedere al lucrurilor, deși mama mea era dură. (...) Îmi aduc aminte că erau vremuri când cheltuiam 100 de lei pe zi. După 90 a fost greu, în jurul meu de când am fost mic erau oameni care erau în afara legii cu multe lucruri. Asta da, crescând cu mama în domeniul hotelier. (...) Erau oameni care se îmbrăcau diferit, care aveau mașini frumoase, care aveau ceasuri și făceau bani. (...) În anii 80, eu am crescut în spatele blocului și acum țin minte. În prezent, mi se pare foarte ciudat când ies afară și trec prin cartier, când eram mic eram trezit de glasul copiilor, având geamurile deschise. Ieșeam și eu cu ei, cred că în spatele blocului meu eram zilinic 50 de copii. Aia era strada noastră!”, a spus Tudor Sișu.

Tudor Sișu, dezvăluiri sincere din perioada copilăriei

Tudor Sișu, despre tatăl său: „Nu-l cunosc” 

Artistul spune că nu a avut ocazia să-și cunoască tatăl și nici nu va mai putea face acest lucru pentru că din decembrie anul trecut nu mai este printre noi. 

„Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie anul ăsta, deci, nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. (...) Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor. Eu consider că am fost lăsat să trăiesc cum vreau eu. Când am sărit calul am fost protejat de el, chiar și când am fost trimis la închisoare. Eu am fost mai liber la închidoare decât afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare”, a mai adăugat Tudor Sișu.

În oglindă - Tudor Sișu