Stiri mondene

Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe și a răspuns celor care l-au criticat pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”

Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe  și a răspuns celor care l-au criticat  pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”
Killa Fonic a fost criticat pentru că nu i-a adus omagii în mediul online colegului său. Iată ce a răspuns artistul după înmormântarea lui Nosfe!

Killa Fonic a păstrat tăcerea după ce colegul lui din trupa Șatra BENZ, Nosfe, s-a stins din viață pe 16 octombrie 2022. Cântărețul a fost aspru criticat de urmăritorii lui, deoarece nu a trsansmis niciun mesaj de condoleanțe și nici nu a făcut declarații despre Nosfe. Acum, Killa Fonic a răspuns public celor care l-au judecat.

Citeste si: ”Nu înțeleg cum să mă port”. Ce mesaj a publicat soția lui Nosfe, la o săptămână de la moartea artistului. Mădălina Crețan este în șoc: ”Îmi pare rău”

Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe  și a răspuns celor care l-au criticat  pentru tăcerea absolută
Killa Fonic [Sursa foto: Facebook]

Killa Fonic a răspuns celor care l-au criticat după decesul lui Nosfe 

Killa Fonic este unul dintre cei mai cunoscuiți artiști de la noi din țară și a făcut parte alături de Nosfe din trupa Șatra Benz. Deși a ajuns în atenția publicului datorită trupei, artistul a decis să o părăsească când și-a dorit o carieră solo. Killa Fonic și Nosfe au legat o frumoasă prietenie pe parcursul anilor în care au lucrat împreună, însă după decesul colegului său, Killa a decis să nu posteze nimic în mediul online.

Citeste si: Ultima dorință a lui Nosfe va fi îndeplinită de colegii de breaslă

Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe  și a răspuns celor care l-au criticat  pentru tăcerea absolută
Killa Fonic [Sursa foto: Facebook]

Killa Fonic nu i-a adus omagii lui Nosfe în mediul online, deși erau buni prieteni. Fanii artistului l-au criticat dur pentru acest lucru și l-au considerat indiferent față de tragicul eveniment. La două zile după înmormântarea lui Nosfe, Killa a postat pe contul de Instagram un răspuns pentru cei care l-au judecat.

„Fiecare are dreptul de a jeli în felul său. Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu și nu este pentru rețelele de socializare! Anul ăsta mi-am pierdut și tatăl și nu am cerut atenție pe Instagram”,  a fost mesajul lui Killa Fonic.

Iubita lui Killa Fonic a răspuns criticilor aduse cântărețului 

La scurt timp, iubita lui Killa Fonic i-a luat apărarea cântărețului și a răspuns pe TikTok celor care l-au criticat pentru tăcerea din mediul online. 

Citeste si: Moartea lui Nosfe- epuizare sau droguri

Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe  și a răspuns celor care l-au criticat  pentru tăcerea absolută
Killa Fonic [Sursa foto: Facebook]

„Cred că ăsta e deja al treilea mesaj, din zecile pe care le-am primit în legătură cu Killa, în care cineva întreabă „bă, el cum se simte?”. Ideea e că, după cum știți și voi, în weekend și-a anulat un concert din cauza unor probleme de sănătate, care nu sunt atât de grave, dar există. Și pentru cei care îl urmăriți de la începutul anului e Instagram, probabil că știți și că asta nu este singura pierdere pe care le a suferit-o anul ăsta. Prin urmare, situația de acum nu este una pe care să o digere ușor, așa că fiți mai îngăduitori și respectați modul în care oamenii aleg să treacă prin tipul ăsta de situații.”, a spus iubita lui Killa Fonic.