Stiri mondene

Simona Halep s-a răzgândit! Jucătoarea de tenis revine pe teren în 2022: „Îmi doresc să ajung la un nivel înalt”

Simona Halep revine pe teren în 2022
Simona Halep revine pe teren în 2022 [Sursa foto: Facebook]
Deși anunțase că nu va mai juca în acest an, Simona Halep revine pe terenul de tenis. La ce eveniment va participa sportiva?!

În urma cu aproximativ două săptămâni, Simona Halep se opera la nas pentru a-și rezolva problemele de repirație și pentru a-și corecta micile imperfecțiuni. Jucătoarea de tenis anunța atunci că nu va mai juca tenis până la finalul anului, însă sportiva s-a răzgândit. Simona Halep va participa la un eveniment caritabil, pe 3 și 4 decembrie, la Johannesburg, în Africa de Sud. Evenimentul „Africa Cares Tennis Challenge”, are ca scop promovarea tenisului în Africa de Sud, dar și combaterea violenței împotriva femeilor. 

Simona Halep revine pe teren în 2022
Simona Halep revine pe teren în 2022[Sursa foto: Facebook]

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt, așa că este o onoare să încurajez oamenii să facă acest lucru prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, conform sursei amintite.

Citeste si: Simona Halep a împlinit 31 de ani. Ce mesaj a primit sportiva de la Patrick Mouratoglou de ziua sa de naștere: „Cea mai inspirată jucătoare”

Până în acest moment, la eveniment și-a confirmat prezența și  Martina Hingis  (41 de ani), cvintuplă campioană de Grand Slam. Alte nume importante din tenis sunt așteptate să joace împotriva unor vedete și sportivi locali. Meciurile se vor disputa pe stadionul „Imperial Wanderers”, unul cu o capacitate de 34.000 de locuri.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Anunțul făcut de sportivă: „Ne vedem pe teren în 2023”

Simona Halep, locul 9 WTA, a anunţat că nu va mai juca în acest an, ea subliniind că va reveni pe teren în 2023, deoarece mai are multe obiective de îndeplinit.

Citeste si: Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc: „Mergem fiecare pe drumul său”! Ce rugăminte are sportiva

Simona Halep revine pe teren în 2022
Simona Halep revine pe teren în 2022[Sursa foto: Facebook]

„Ce este sigur e că anul acesta nu voi mai putea concura în niciun turneu oficial.Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate! Ne vedem pe teren, 2023! Simt că mai am multe de făcut pe un teren de tenis și încă mai am câteva obiective”,  a spus Simona Halep la mijlocul lunii septembrie.

Citește continuarea aici!