Stiri mondene

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022. Anunțul făcut de sportivă: „Ne vedem pe teren în 2023”

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022
Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022 [Sursa foto: Instagram]
Simona Halep și-a anunța fanii din mediul online că nu va mai juca niciun meci în acest an. Mesajul transmis de spotivă.

Simona Halep, locul 9 WTA, a anunţat că nu va mai juca în acest an, subliniind că va reveni pe teren în 2023, deoarece mai are multe obiective de îndeplinit. Jucătoarea de tenis a făcut acest anunţ într-o postare pe Instagram, iar ultimul turneu la care a evoluat a fost US Open, unde a pierdut în primul tur. Simona Halep a precizat că problemele cu care s-a confruntat de-a lungul vremii au făcut-o să decidă ce e mai bine pentru ea și de aceea a simțit că trebuie să ia o pauză fizică și mentală. 

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022
Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022[Sursa foto: Instagram]

„Bună tuturor! Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectez la ceea ce s-a întâmplat anul acesta și, așa cum am făcut întotdeauna, să vă împărtășesc sentimentele mele profunde. După cum știți deja, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie, am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și am crezut că este timpul să mă opresc pentru că era nesănătos din punct de vedere emoțional.  Apoi, am avut norocul să descopăr Academia lui Patrick unde am simțit atât de multă pasiune încât mi-am recăpătat pasiunea pentru tenis.”

Sportiva a explicat, în continuare, că a fost o perioadă foarte grea pentru ea, iar faptul că are lângă ea cel mai bun antrenor, pe Patrick, acest lucru a pus și mai multă presiune asupra situației.

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022
Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Patrick Mouratoglou, adevărul despre relația cu Simona Halep: „A decis să meargă cu mine”

„Datorită lui Patrick, încet-încet am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la felul în care ar trebui să fac lucrurile și la munca pe care ar trebui să o depun. Am făcut totul pe deplin.  Scopul meu era foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10. Când iau o decizie, dau mereu totul și am avut încredere 100% în Patrick, așa că am vrut ca oamenii lui și doar oamenii lui să se ocupe de mine. De aceea am făcut multe schimbări în echipa mea. Pentru că am simțit că este lucrul cel mai bun pe care îl puteam face: să mă implic total în acest proiect”,  este mesajul scris de Simona Halep.

În mesajul postat pe rețelele sociale, Simona Halep a spus că nu va mai juca niciun meci anul acesta: „ Ce este sigur e că anul acesta nu voi mai putea concura în niciun turneu oficial.Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate! Ne vedem pe teren, 2023! Simt că mai am multe de făcut pe un teren de tenis și încă mai am câteva obiective”  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep s-a operat la nas din cauza problemelor de respirație

Într-o postare pe Instagram, Simona Halep a anunțat că a suferit o operație la nas pentru că nu mai putea respira corect, iar acest lucru l-a simțit cel mai rău pe durata zilelor petrecute la Washington, în vara acestui an.

Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022
Simona Halep nu va mai juca tenis în 2022[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noi declarații despre motivul divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „..ori stă mai mult pe acasă, ori își vede fiecare de viață!”

„După cum unii știau deja, mă lupt de ceva vreme cu probleme la nas, iar ele s-au înrăutățit în timpul verii, mai ales în Washington. Această problemă a făcut să fie greu să respir și chiar mai rău în timpul nopților, deoarece aveam nasul complet înfundat”, a scris Simona Halep, pe 12 septembrie, pe contul personal de Instagram