Stiri mondene

Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc: „Mergem fiecare pe drumul său”! Ce rugăminte are sportiva

Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc [Sursa foto: Instagram]
Simona Halep a transmis primul mesaj după divorțul de Toni Iuruc. Ce spune jucătoarea de tenis despre separarea de soțul ei?!

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri programaseră nunta în luna noiembrie, la Sinaia, iar în toate postările de pe rețelele sociale apăreau zâmbitori. Cu câteva zile înainte de a împlini un an de când au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se despartă.

Simona  Halep, prima reacșie după divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep, prima reacșie după divorțul de Toni Iuruc

Cei doi au fost la un birou notarial din zona Dorobanți și au semnat actele de divorț. În aceste zile agitate, jucătoarea de tenis nu a spus nicio vorbă. La două ore după ce a plecat din biroul notarului, sportiva a transmis un mesaj pe Instagram. 

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, a transmis Simona Halep pe rețelele sociale.

Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc
Simona Halep, prima reacție după divorțul de Toni Iuruc[Sursa foto: Captură [email protected] Simona Halep]

Divorțul Simonei Halep face înconjurul lumii 

Divorțul Simonei Halep, fost lider mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam, nu avea cum să treacă neobservat de presa internațională. La câteva ore de la apariția informației, publicații din întreaga lume au preluat subiectul. 

„Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”, a titrat Essentially Sports, publicație deținută de o companie media din India și axată pe sporturi precum tenisul sau golful.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Citeste si: Motivul real al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. De ce se despart, după nici un an de căsătorie

First Spoetz, un site american recunoscut pentru informațiile din tenis, UFC sau sporturile cu motor a folosit o metaforă din „sportul alb”: „ Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”.

Australienii de la  News.com  au abordat ruptura din perspectivă financiară: „ Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.