Lansări muzicale

Sickotoy și Randi lansează piesa "Dancin' To Forget"

Sickotoy și Randi lansează piesa Dancin' To Forget
"Dancin' To Forget" este noul single lansat de Sickotoy și Randi.

Sickotoy și Randi și-au unit forțele și lansează piesa "Dancin' To Forget". Atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi îi apartin versurile, iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști. 

„Am știut inca de la inceput că piesa asta va fi o colaborare unica, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure."  a spus Sickotoy.

Sickotoy și Randi lansează piesa

Dancing to forget  vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine. Departe de ideal, cei doi „protagoniști" ai piesei ascund în privirile amețite de alcool și dans, adevăruri pe care nu vor să le recunoască și iată că așa, dansul devine evadarea de moment dintr-o realitate pe care nu și-au dorit-o."  a spus Randi.

AUDIO: Sickotoy & Randi- "Dancin’ To Forget"