Stiri

Randi aduce primăvara cu „Prinț și cerșetor”. Dă play melodiei

Randi aduce primăvara cu „Prinț și cerșetor”. Dă play melodiei
Randi vine cu un cadou de 1 martie pentru toți fanii lui. Artistul a lansat „Prinț și cerșetor”, prima piesă pe noul an.

Randi începe noul an cu o melodie proaspăt lansată. „Prinț și cerșetor” se găsește pe canalul de YouTube al artistului. Piesa este o compoziție proprie a lui Randi, iar regia clipului îi aparține lui Ionuț Trandafir. Filmările au avut loc într-un imobil din centrul Bucureștiului, producția fiind asigurată de Luca’s Art Film.

„Lumea e un loc în care simți că te pierzi pe tine urmărind idealuri fără noblețe, lipsite de profunzime. Alergând după bani, ca unică rațiune de a fi, ne îndepărtăm de ceea ce contează cu adevărat și devenim străini față de noi înșine. Urmăriți de îndoieli și nesiguranță vrem să ne găsim locul într-o lume care pare mare, însă neîncăpătoare pentru un anonim. Concluzia e că trebuie să-ți păstrezi inocența, iubirea, adevăratul tu, oriunde te-ai afla în lume și oricâți bani ai avea, pentru că puterea nu stă în lucrurile materiale, ci în lumina din interior!”, spune Randi despre cea mai nouă piesă lansată.