Stiri mondene

Invitatul de 12 | De la ce vârstă cântă Randi și cine i-a insuflat pasiunea pentru muzică

 Randi - Invitatul de 12
Randi - Invitatul de 12 [Sursa foto: Captură YouTube]
Randi este unul dintre artiştii români cu cea mai logevivă carieră. De la ce vârstă s-a apucat de muzică şi cine i-a insuflat pasiunea aceasta.

Randi s-a făcut remarcat alături de Marius Moga cu trupa Morandi, cu piese precum „Angels”, „Love Me”, „Beijo”, melodii care au făcut istorie în industria muzicală. Randi a debutat în cariera solo în 2011 și tot atunci și-a deschis și propria casă de discuri „Famous Production”. 

 Randi - Invitatul de 12
Randi - Invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

Randi și pasiunea sa pentru muzică. Detalii neștiute din cariera artistului

Artistul vorbește rar despre viața sa persoanlă, iar  în cadrul interviului care l-a avut duminică la „Invitatul de 12”, a dat detalii importante despre cariera sa.

Artistul a început să studieze pianul la insistențele mamei sale care preda pian și își dorea neapărat ca unul dintre băieții ei să învețe acest instrument. Dacă la început o i s-a părut o corvoadă, având în vedere că avea doar șase anișori când s-a apucat să studieze pianul, acum îi mulțumește cu mâna pe inimă mamei sale. 

 Randi - Invitatul de 12
Randi - Invitatul de 12[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Invitatul de 12| Randi, despre perioada copilăriei sale: „La noi a fost militarie, munceam la vie”

„Cred că direcția mi-a fost insuflată de mama, ea fiind profesoară de pian în momentul în care eu am început să fac pian. Își dorea ca măcar unul dintre copiii ei să aibă un talent în muzică. Fratele meu a făcut 4 ani de pian și nu s-a arătat atât de interesat. Ușor, ușor am înțeles că am ceva pentru muzică și mi-am acceptat soarta cum ar veni.

Atunci când începi să studiezi un instrument trebuie să-l studiezi zi de zi. Dacă nu-l studiezi zi de zi, degeaba o faci. Eu am început să iubesc muzica, cred că spre sfârșitul generalei/liceu. Când am început să simt cu adevărat, să pot să mă implic, să pun ceva de-al meu peste partiturile pe care le învățam. Și mai auzeam: „Andrei, hai la joacă”. Atunci consideram că am făcut un sacrificiu, acum consider că aș fi făcut un sacrificiu dacă mergeam la joacă”, a spus Randi la Invitatul de 12.