Stiri mondene

Randi, despre defectele lui Alex Velea: „Scund, impulsiv și arogant”

Randi, despre defectele lui Alex Velea: „Scund, impulsiv și arogant”
Randi [Sursa foto: Instagram]
Un nou conflict se anunță în showbiz-ul românesc?! Randi a dezvăluit care sunt defectele lui Alex Velea. Uite ce a putut să spună artistul despre iubitul Antoniei!

Randi a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, artistul a acceptat provocarea întrebărilor sale de la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Această provocare a fost una palpitantă, iar Randi a făcut față cu brio întrebărilor puse de Cătălin Măruță. La un moment dat, moderatorul emisiunii i-a adresat invitatului „Care crezi că sunt cele mai mari trei defecte ale lui Alex Velea?”. 

„Mamă, mamă, mamă, sper să nu mă bată.

Bun; scund, impulsiv, mamă, încerc să găsesc ceva să nu-l deranjeze. Nu-l cunosc așa de bine. Nu știu, nu vreau să mănânc iute. A intrat prea devreme în manele.  Nu știu ce prefer, să mănânc bătaie de la el sau picant. Nu știu ce e mai rău. Poate arogant uneori. Vreau să spun că nu cred 100% ce am zis mai devreme. Sunt așa…”, a răspuns Randi.
Randi, despre defectele lui Alex Velea: „Scund, impulsiv și arogant”
Randi[Sursa foto: Captură YouTube]

Întrebarea a venit pe fondul unei postări recente pe care Randi  a făcut-o în mediul online, după ce artistul a adus câteva critici dure la adresa trapanelelor, o combinație între muzica trap și manele. Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa... nele, cică” a spus Randi făcând referite la noul gen de muzică.

Alex Velea, prima reacție după ce Randi a criticat trapanelele

La rândul său, Alex Velea a susținut că Randi nu ar fi știut că el este cel care promovează acest stil muzical, motiv pentru care i-a cerut scuze. Mai mult, iubitul Atoniei a ținut să precizeze că fiecare este liber să creadă ce vrea.

Randi, despre defectele lui Alex Velea: „Scund, impulsiv și arogant”
Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

„Mi-a dat ieri mesaj, dimineață. Eu sunt prieten cu el de o viață, ne știm din 2004. Primele voci le-am tras cu Randi, cu Andrei Ropcea. Îl respect și îl apreciez ca artist. Nu am înțeles exact către cine bat acele mini jigniri, că nu-i place stilul, că i se pare ceva pandemic. Mi-a scris că nu a știut că eu am inventat stilul ăsta și că nu a vrut să jignească. A fost un fel de scuză împachetată frumos. Nici nu aveam nevoie de scuze. E prietenul meu” a spus Alex Velea.