Lansări muzicale

Sickotoy și Randi au lansat videoclipul piesei „Dancin' To Forget"

Sickotoy și Randi au lansat videoclipul piesei Dancin' To Forget
Sickotoy și Randi au lansat videoclipul piesei Dancin' To Forget [Sursa foto: Captură YouTube]
La aproape două saptămâni de când s-a lansat „Dancin' To Forget", Sickotoy și Randi au venit în atenția publicului cu videoclipul oficial al piesei.

În videoclipul oficial al piesei „Dancin' To Forget”, Sickotoy apare sub forma unui DJ, iar Randi jucând personajul unui tattoo artist. Atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi îi aparțn versurile, iar clipul a fost realizat de către Khaled. 

„Am știut înca de la început că piesa asta va fi o colaborare unic, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată.

Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure."  a spus Sickotoy.

Sickotoy și Randi au lansat videoclipul piesei Dancin' To Forget
Sickotoy și Randi au lansat videoclipul piesei Dancin' To Forget[Sursa foto: Captură YouTube]

Dancing to forget  vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți. Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine. Departe de ideal, cei doi „protagoniști" ai piesei ascund în privirile amețite de alcool și dans, adevăruri pe care nu vor să le recunoască și iată că așa, dansul devine evadarea de moment dintr-o realitate pe care nu și-au dorit-o."  a spus Randi.

Videoclip: Sickotoy și Randi- Dancin' To Forget