Stiri

"Si-a tradat propria familie!" Kate Middleton o acuza pe Meghan Markle pentru schimbarea radicala a Printului Harry, spun sursele

printul harry
Kate Middleton o acuza pe Meghan Markle pentru schimbarea radicala a Printului Harry  [Sursa foto: Captura Video]
Sursele spun că Kate Middleton nu l-ar mai recunoaște pe Prințul Harry.

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, au avut întotdeauna au relație specială cu Prințul Harry, însă relația lor s-a schimbat în ultimii ani. Surse apropiate familiei susțin că Prințesa de Wales este de părere că tensiunile din ultima perioadă, create de apariția serialului de pe Netflix și cartea „Spare”, sunt din vina lui Meghan Markle.

Citește și: Obiectul șocant pe care Harry i l-a dat lui Kate Middleton ca dar de nuntă cu Prințul William

Kate Middleton este de părere că Meghan Markle a destrămat Familia Regală

Kate Middleton și-ar fi propus să păstreze distanța față de ducii de Sussex, pe fondul tensiunilor accentuate de lansarea lui serialului lor de pe Netflix, intitulat „Harry și Meghan”, precum și de memoriile sale bomba, „Spare”, relatează RadarOnline.com. 

„Kate nici măcar nu mai recunoaște această persoană în care s-a transformat Harry”, a susținut un apropiat Familiei Regale pentru sursa citată mai sus.

kate middleton
Kate Middleton și Prințul William [Sursa foto: Captura Video]

„El și-a trădat propria familie și a dezvăluit propriile secrete”, a mai adăugat aceeași sursă.

Regele Charles și restul Familiei Regale continuă să tacă pe fondul noilor dezvăluiri făcute de Prințul Harry și Meghan Markle. „Răspunsul Familiei Regale la dezvăluirile lui Harry a fost să nu spună nimic, dar în mod clar, ei cred în ce spune Kate și sunt de partea ei”, a adăugat sursa.

printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle [Sursa foto: Netflix ]

Ce relație există, de fapt, între Prințul Harry și Kate Middleton

În autobiografia sa, Prințul Harry a vorbit despre momentele tumultuoase prin care a trecut alături de fratele lui mai mare, William. Cei doi au avut momente în care s-au certat și chiar au recurs la violență, iar motivul disputei a fost de multe ori relația ducelui de Sussex cu Meghan Markle.

Citește și: Majordomul Printesei Diana, dezvaluiri inedite despre Printul Harry. Motivul pentru care William primea la masa mai multi carnati decat fratele lui

În schimb, tot în cadrul autobiografiei sale, Prințul Harry a vorbit despre relația sa cu Kate Middleton, despre care a spus că o iubește ca pe o soră pe care nu a avut-o niciodată. El a mărturisit că a fost fericit în momentul în care a aflat că fratele lui mai mare se va căsători cu Kate, pe care a numit-o o soție bună.