Stiri

Majordomul Printesei Diana, dezvaluiri inedite despre Printul Harry. Motivul pentru care William primea la masa mai multi carnati decat fratele lui

printul harry
Majordomul Prințesei Diana a povestit cum existau diferențe între cei doi frați, William și Harry  [Sursa foto: Captura Video]
Iată ce dezvăluiri a făcut majordomul Prințesei Diana despre fiul ei cel mic, Harry.

Noi dezvăluiri din Familia Regală ies la suprafață! Majordomul prințesei Diana a povestit cum Harry a fost făcut să se simtă mai puțin important decât William în copilărie.

De ce prințul Harry se simțea mai puțin important în copilărie față de fratele lui, William?

Majordomul prințesei Diana, Paul Burrell, în vârstă de 64 de ani, a povestit pentru The Sun cum prințul Harry era deranjat în copilărie deoarece fratele lui, William, primea mai mulți cârnați la micul dejun.

„Cum se face că el primește trei? Și eu doar două?”, i-a spus prințul Harry bonei lui, atunci când a văzut diferențele dintre porțile de mâncare între el și fratele lui.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit cum și-a pălmuit unul dintre agenții de securitate în timp ce se afla sub influența alcoolului

După ce a văzut reacția mezinului familiei, bona i-ar fi oferit un răspuns neașteptat.

„William are nevoie să mănânce mai mult decât tine. El va fi rege într-o zi”.

printul harry
William și Harry, alături de tatăl lor, Regele Charles [Sursa foto: Captura Video]

Paul Burrell și-a amintit incidentul și a mărturisit că a putut vedea rivalitatea dintre William și Harry încă din copilărie.

„Când mă uit în urmă acum, cred că poate vedeam dinamica în joc. Odată am văzut-o pe dădacă dându-i lui William trei cârnați la micul dejun și Harry a luat doi. Și Harry s-a uitat la farfuria lui și a fi spus de ce are trei? De ce el primește doar doi?”, a declarat majordomul prințesei Diana, pentru sursa citată mai sus.

Cum a reacționat prințul Harry, după ce a auzit răspunsul bonei

După ce bona i-a spus lui Harry că fratele lui are nevoie de mai multă mâncare deoarece el va deveni rege într-o zi, majordomul a mărturisit că ducele de Sussex nu a mai scos niciun cuvânt și s-a conformat situației.

„Harry a tăcut și s-a conformat, dar cu asta a trebuit să se confrunte, chiar și în propria sa casă”, a mărturisit Paul Burell.

printul harry
Prințul Harry, în cadrul unui interviu [Sursa foto: Captura Video]

Majordomul regretatei Prințese Diana consideră că atacurile nejustificate ale lui Harry asupra Familiei Regale provin dintr-un tânăr care s-a aflat mereu al doilea, după fratele lui mai mare, William.

Paul Burell mai spune că a fost martorul unei legături profunde de frăție între cei doi în copilărie, iar acum vede o versiunea a lui Harry, care are un resentiment aprins față de fratele său și de instituția care l-a pus pe William înaintea lui de-a lungul timpului.