Stiri

Croitorul care s-a ocupat de ținutele domnișoarelor de onoare de la nunta lui Meghan cu Harry rupe tăcerea despre cearta dintre Kate și soția Printului

meghan markle
Meghan Markle și Kate Middleton  [Sursa foto: Captura Video]
Kate și Meghan au avut o ceartă înainte de căsătoria ducilor de Sussex în 2018. Iată care a fost motivul!

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi avut o ceartă chiar înainte de nunta ducilor de Sussex în anul 2018, asta din cauza a șase rochii de domnișoare de onoare care nu se potriveau. Croitorul de lux Ajay Mirpuri a rupt tăcerea după mai bine de patru ani de la scandal, despre care s-a scris că ar fi dus la lacrimi din partea celor două.

Citește și: Vânzări-record în România ale cărții Prințului Harry. În cate exemplare s-a dat și ce decizie a luat editura care a publicat volumul

În presă s-au scris multe variante cu privire despre cearta dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în anul 2018, iar cu câteva zile înainte a existat o problemă majoră cu rochiile domnișoarelor de onoare, printre care se număra și prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William.

meghan markle
Croitorul Ajay Mirpuri   [Sursa foto: Tatler.com ]

Ce s-a întâmplat între Kate Middleton și Meghan Markle. Croitorul a vorbit pentru prima dată despre scandal

Ajay Mirpuri a dezvăluit că nu a văzut nimic din ceea ce se spune în presă, însă poate spune cu siguranță că el și trei angajați au trebuit să lucreze non-stop la Palatul Kensington și la Castelul Windsor timp de patru zile înainte de nunta din 2018, după ce au descoperit că niciuna dintre cele șase rochii de domnișoare de onoare realizate de altă casă de modă nu erau potrivite.

Citește și: Presupusele mesaje dintre Kate Middleton și Meghan Markle au ieșit la iveală. Prințul Harry a dat toate detaliile despre cearta dintre cele două înainte de nunta lui cu actrița americană

Tabloidele erau pline de ipoteze cu privire la conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton, care era nemulțumită de modul cum rochia venea pe fiica ei. Creatorul de modă a dezvăluit că, dacă aceste scandaluri au existat, nu au avut loc în fața lui.

„Daca s-a întâmplat ceva intre ele, nu a fost de fata cu mine! Dar da, nunțile sunt stresante mai tot timpul ​​și mai ales una la acest nivel înalt, trebuie să respecți asta. S-au confruntat cu o problemă ca oricine la o nuntă, cu probleme de ultimă oră.

Pot să înțeleg de ce cineva ar fi supărat dacă rochiile nu s-ar potrivi, este deranjant. Îi înțeleg pe toți, pentru că nu ai vrea ca copiii să iasă pe o scenă mare într-o rochie nepotrivită”, a declarat creatorul Ajay Mirpuri, pentru Daily Mail.

Ajay Mirpuri a mărturisit că se bucură că problema a fost rezolvată și că domnișoarele de onoare au strălucit în ziua nunții. El a mai adăugat că nimeni nu ar fi știut exact cine s-a ocupat de rochii, asta dacă autobiografia Prințului Harry nu ar fi fost publicată.

kate middleton
Kate Middleton[Sursa foto: Captura Video]

Ce părere are Prințul Harry despre scandalul dintre Kate și Meghan

Prințul Harry a dezvăluit că este deranjat de faptul că rapoartele inițiale ale scandalului dintre cele două s-au concentrat asupra faptului că Kate Middleton a fost lăsată în lacrimi. Au existat mai multe versiuni diferite de-a lungul anilor despre cine a făcut pe cine să plângă.

Potrivit relatării inițiale, cu patru zile înainte de nunta din mai 2018, Kate Middleton i-a trimis lui Meghan un mesaj despre fiica ei, Prințesa Charlotte, care plângea pentru că rochia ei era „prea mare, prea lungă, prea largă”.

Ducele de Sussex neagă această versiune, care spune că a găsit-o pe Meghan „pe podea plângând”, cu câteva zile înainte de nuntă, deoarece rochiile domnișoarelor de onoare nu erau potrivite.