Lansări muzicale

Shawn Mendes a lansat "Heartbeat", piesa extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Lyle, Lyle Crocodile"

Shawn Mendes a lansat piesa
Shawn Mendes a lansat piesa "Heartbeat", [Sursa foto: Instagram]
Shawn Mendes a lansat piesa extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Lyle, Lyle Crocodile"! Dă-i play aici și vezi cum sună "Heartbeat"!

Filmul "Lyle, Lyle, Crocodile" marchează o premieră pentru Shawn Mendes, fiind prima dată când artistul face parte dintr-o distribuție de lungmetraj, dar aspectul muzical al filmului l-a încurajat să-și extindă cariera artistică. Coloana sonoră a peliculei conține printre altele melodii precum "Top of the World", "Carried Away", "Take a Look at Us Now" (cu Bardem) și "Rip Up the Recipe" (cu Wu). 

Citeste si: Shawn Mendes a lansat piesa „When You're Gone”

„A face muzică pentru un astfel de film cu ei a fost un proces plin de inspirație. Totuși, cea mai grea parte este că atunci când cânți pentru un film spre deosebire de un album propriu, trebuie într-adevăr să atingi perfecțiunea cu emoțiile din spatele fiecărui vers și fiecărei note și să o potrivești cu modul în care personajul va fi portretizat pe ecran. A fost o experiență din care am avut de învățat” , a declarat Shawn Mendes pentru People.

Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"

Cântărețul canadian a lucrat cu compozitorii Tony Benj Pasek și Justin Paul – duo-ul din spatele musicalurilor „Dear Evan Hansen”, „The Greatest Showman” și „La La Land” – pentru a crea coloana sonoră a viitorul film. Pelicula "Lyle, Lyle, Crocodile" este regizată de Will Speck și Josh Gordon, pe baza unui scenariu scris de William Davies. Pelicula va fi lansată în cinematografe pe 7 octombrie 2022. 

Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"
Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello: „Acum simt că sunt cu adevărat singur și urăsc asta”

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă. În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând – la urma urmei, –  poartă o eșarfă și știe să cânte”