Lansări muzicale

Shawn Mendes a lansat o versiune acustică a piesei „When You're Gone”

Shawn Mendes - When You're Gone
Shawn Mendes - When You're Gone  [Sursa foto: Captură YouTube]
Shawn Mendes a revenit cu o versiune acustică a piesei „When You're Gone. Dă-i play și spune-ne cum ți se pare noua versiune!

Piesa „When You're Gone" este scrisă de Shawn Mendes în colaborare cu Jonah Shy și Scott Harris. Videoclipul este filmat de vechiul colaborator Jay Martin, cu care a lucrat și pentru clipurile "It’ll Be Okay", "Mercy" și "Stitches". Single-ul este compus după despărțirea sa de Camila Cabello. Fanii artistului vor putea observa că noua versiune este și mai emoționantă decât cea de studio, fiind lansată în urmă cu două săptămâni. 

Shawn Mendes și Camila Cabello
Shawn Mendes și Camila Cabello

Citeste si: Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit după doi ani de relație. Anunțul făcut pe rețelele de socializare

„Când te desparți de cineva crezi că e decizia corectă. Nu realizezi ce va urma după. Cum ar fi, de exemplu, că nu știu pe cine să sun când am un atac de panică. Sau la cine să apelez când simt că nu mai am resurse emoționale. Cred că asta e realitatea care reiese din piesă: sunt pe cont propriu acum. Sunt cu adevărat pe cont propriu și urăsc sentimentul ăsta. Asta e realitatea mea acum", a detaliat Shawn Mendes într-un video publicat pe Instagram.

Video: Shawn Mendes- When You're Gone (Acoustic Video)