Stiri mondene

Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello: „Acum simt că sunt cu adevărat singur și urăsc asta”

Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello
Shawn Mendes și Camila Cabello  [Sursa foto: Facebook]
Shawn Mendes a vorbit despre perioada de după despărțirea de Camila Cabello. Cum l-a afectat separarea de artistă?!

Deși formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, Shawn Mendes și Camila Cabello au decis să pună capăt relației lor. Recent, cântărețul canadian a vorbit pentru prima dată despre perioada de după despărțirea de vedetă. Prin intermediul unui video, Shawn Mendes a explicat cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello. Chiar dacă a fost cel care a ”inițiat conversația”, artistul recunoaște că au fost momente grele, în care a realizat că este singur.

Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello
Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Camila Cabello, ipostaze sexy în costum de baie, după despărțirea de iubit! Cum au reacționat fanii?!

„Multe lucruri din versuri rezonează cu mine. Nu realizezi atunci când te desparți de cineva, atunci crezi că e ceea ce trebuie să faci, dar nu realizezi toate lucrurile care vin după. Cum ar fi, pe cine sun când am un atac de panică? Pe cine sun când sunt la limită? Cred ca aia e realitatea care m-a lovit oarecum. E gen ”oh, sunt pe cont propriu acum”. Acum simt că sunt cu adevărat singur și urăsc asta. Asta e reallitatea mea, înțelegi?!”,  a spus Shawn Mendes.

Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello
Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello[Sursa foto: Facebook]

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit, după 2 ani de relație

Înainte să formeze un cuplu în vara anului 2019, Shawn Mendes și Camila Cabello au fost prieteni mulți ani. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2014, dar la acea vreme s-a legat doar o prietenie strânsă între cei doi, urmând să devină ceva mai mult peste câțiva ani. După aproximativ doi ani de relație, cei doi au decis să se despartă. Anunțul separării a fost făcut de cei doi, printr-un mesaj postat pe conturile lor de Instagram.

Citeste si: Camila Cabello a reacționat după ce fanii i-au spus că s-a îngrășat. Ce a postat artista pe Tik Tok

„Hei, dragilor! Noi am decis să încheiem relația noastră amoroasă, dar dragostea noastră unul față de celălalt este mai puternică decât a fost vreodată”, și-au anunțat urmăritorii. „Ne-am început relația ca fiind cei mai buni prieteni și o vom continua ca fiind cei mai buni prieteni. Apreciem sprijinul vostru de la început și de acum înainte”, au scris cei doi artiști.