Stiri mondene

Shakira vrea sa construiasca un zid intre casa ei si cea a fostei soacre. Razbunarea artistei continua

shakira
Shakira vrea sa construiasca un zid intre casa ei si cea a fostei soacre [Sursa foto: Twitter ]
Shakira este în continuare în conflict cu fostul ei soț, Gerad Pique, dar și cu părinții acestuia.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în vara anului 2022, după ce artista a aflat de amantlâcul soțului ei cu o tânără de 22 de ani. Recent, celebra cântăreață a spart toate topurile muzicale cu o piesă în care îl atacă atât pe fostul ei partener, cât și pe actuala lui, iubită, Clara Chia.

Citește și: Detaliul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă:”Și-a dat seama”. Fotbalistul s-a dat singur de gol

Shakira nu este în relații tensionate doar cu Gerard Pique, ci și cu părinții acestuia. Artista internațională a luat o decizie care i-a uimit pe mulți! Relația dintre Shakira și foștii socri a fost una de-a lungul anilor, însă s-a deteriorita e parcurs. Motivul principal ar fi că aceștia știau de relația lui Gerad Pique cu Clara Chia.

shakira
Shakira a lansat o piesă în care îi atacă pe Gerard Pique și actuala lui iubită, Clara Chia [Sursa foto: Captura Video]

Shakira se răzbună și pe fosta soacră! Ce decizie a luat artista

În melodia pe care a lansat-o recent, „BZRP – Sesiunea 53”, Shakira l-a atacat atât pe tatăl copiilor ei, cât și pe părinții acestuia.

„Nu mă întorc la tine”/ „Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, „M-ai lăsat vecină cu soacra”/ „Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, „Fără resentimente, dragă”/ „Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, sunt doar câteva dintre versurile cântate de Shakira.

Citește și: Shakira este surprinsă de fani cu o serenadă la ea acasă după succesul piesei în care îl ironizează pe fostul ei partener, Gerard Pique

Acum, celebra cântăreață a luat o nouă decizie neașteptată! Așa cum zice și piesa, Shakira este în continuare vecină cu părinții fostului soț, Montserrat Bernabeu și Joan Pique. Casa din Barcelona a artistei este chiar lângă casa socrilor, iar casele lor au și o grădină comună, însă nu pentru mult timp.

shakira
Shakira a lansat piesa „BZRP – Sesiunea 53” [Sursa foto: Instagram ]

Shakira a hotărât să ridice un gard de beton care să despartă complet casa sa de cea a părinților lui Gerard Pique. Presa din Spania a publicat deja imagini cu cifa care a ajuns la casa din Barcelona a artistei pentru turnarea betonului. Shakira are în plan să se mute definitiv din Barcelona alături de cei doi copii ai ei. Ea mai are o vilă în Miami, acolo unde ar urma să își înceapă o nouă viață.