Stiri mondene

Shakira, motivul pentru care a compus melodia în care îl critică pe Gerard Piqué pe ritmuri latino: „Nu m-am gândit niciodată”. Cum a ajutat-o pe artistă noua sa piesă

Shakira, motivul pentru care a compus melodia în care îl critică pe Gerard Piqué pe ritmuri latino: „Nu m-am gândit niciodată”. Cum a ajutat-o pe artistă noua sa piesă
Shakira a dat o serie de explicații în legătura cu noua sa melodie în care l-a umilit pe fostul ei partener, Gerard Piqué. De ce a compus-o cântăreața?

Shakira, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din întreaga lume, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Gerard Pique, iar fanii au rămas șocați atunci când au aflat că s-au despărțit. Noul cântec al Shakirei despre fostul ei partener, în care artista îşi exprimă dispreţul pentru că a înşelat-o, a bătut recorduri pe YouTube, devenind cel mai vizionat cântec latino în această perioadă. Diva latino a postat un nou mesaj pe rețelele sociale, în care explică de ce a compus această melodie.

Cântăreața a explicat că versurile au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique. 

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]

”Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.  Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante.

Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri. Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi"
, este mesajul scris de  Shakira.

Citește și: Shakira, primele declarații după ce s-a zvonit că are un nou iubit: ”Nu am partener și nici dorința de a avea”. Adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă

De când s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira a mai avut două cântece în care a făcut referire la bărbatul care a înșelat-o, însă de această dată a lăsat subtilitățile la o parte și nu a mai avut niciun filtru. A atacat-o și pe Clara Chia fără niciun fel de reținere.

Versurile ”acide” din noua melodie a Shakirei

  • ”Nu mă întorc la tine”
  • ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”
  • ”M-ai lăsat vecină cu soacra”
  • ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”
  • ”Fără resentimente, dragă”
  • ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”
  • ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine”
  • ”Eu fac cât două de 22”
  • ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”
  • ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”.

Gerard Pique a reacționat după ce a fost ironizat de Shakira

Gerard Pique a reacționat în cadrul unui eveniment de promovare. Sportivul i-a dat o replică Shakirei, spunând că acest ceas care nu valorează la fel de mult este pe viață pentru el.

„Sunt serios. Ceasul... (n.r. cel care este mai ieftin) este pe viaţă”, a răspuns Gerard Pique.

Gerard Pique
Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de tatăl copiilor ei, Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment din viața mea”

Mai mult, fostul fotbalist spaniol și-a făcut apariția pe unul dintre terenurile pe care se desfășoară meciurile din ”Kingd League”, divizia proaspăt înființată de acesta, la volanul unui Renault Twingo. Pe scurt, o nouă „înțepătură” la adresa mamei copiilor săi.