Stiri mondene

Detaliul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă:”Și-a dat seama”. Fotbalistul s-a dat singur de gol

Detaliul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]
A ieșit la iveală presupusul mod în care Shakira și-a dat seama că Gerard Pique îi era infidel. Iată despre ce este vorba.

După 12 ani de relație, Shakira și Gerard Pique și-au anunțat separarea în luna iunie a anului trecut. Diva latino și-a dat seama că tatăl copiilor ei a trădat-o, după ce a găsit un indiciu chiar în frigiderul lor. Celebra artistă a văzut, de câteva ori, că cineva i-a mâncat dintr-un borcan cu gem și știa că nu poate fi nici Gerard, nici copiii lor. Asta pentru că Pique și cei mici nu mâncau gemul respectiv.

Potrivit ShowNews Today, citat de  Daily Mail, cântăreața știa că lui Gerard și copiilor lor nu le place dulceața de căpșuni, așa că a bănuit că altcineva a stat în casa lor.

Detaliul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

"Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma", spun jurnaliștii din presa străină.

Citește și: Gerad Pique și Clara Chia Marti erau împreună dinainte de oficializarea divorțului de Shakira. Iată ce l-a dat de gol pe celebrul fotbalist

A decis să angajeze un detectiv privat pentru a ancheta acest mister. La scurt timp a aflat că Gerard Piqué avea o relație extraconjugală cu o anumită Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, studentă, căreia se pare că îi plăcea pâinea prăijită cu dulceață de căpșuni.

Detaliul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Shakira a aflat că este înșelată datorită unui borcan de gem

Această teorie neobișnuită ar fi fost confirmată și de către Shakira în timpul unui interviu recent, când a fost întrebată despre o simbolistică care apare în videoclipul piesei sale „Te Felicito”. De asemenea, în timpul unei discuții în cadrul emisiunii „This Morning”, cântăreața columbiană a vorbit despre semnificația din spatele scenei în care deschide un frigider și găsește capul unei persoane.

„Mă duceam la frigider pentru a afla adevărul”, a spus Shakira cu referire la infidelitatea lui Gerard Pique.

Shakira
Shakira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Shakira este surprinsă de fani cu o serenadă la ea acasă după succesul piesei în care îl ironizează pe fostul ei partener, Gerard Pique

În plin divorț, în septembrie anul trecut, artista columbiană a rupt tăcerea, vorbind pentru prima dată despre despărțirea sa în ediția americană a revistei ELLE. „Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt o figură publică și pentru că separarea noastră nu este o separare normală. A fost dificil nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Foarte dificil.”