Stiri mondene

Planurile Shakirei au fost date peste cap. Cântăreața columbiană nu se mai mută în Miami

Shakira nu se mai multă în Miami.
Shakira nu se mai multă în Miami. [Sursa foto: Facebook]
Shakira nu se va muta în Miami la începutul acestui an. Motivul pentru care artista a luat această decizie.

Anul 2022 a fost extrem de dificil pentru Shakira. S-a despărțit de tatăl copiilor săi, Gerard Piqué, iar statea de sănătate a tatălui se deteriorează pe zi ce trece tot mai mult. Nu a fost singura cumpănă prin care a trecut cântăreața columbiană în ultimele luni. S-a confruntat și cu o serie de acuzații din partea autorităților spaniole, cum că ar fi fentat Fiscul, nedeclarându-și veniturile. După separarea de Piqué, solista plănuia să se mute la Miami, împreună cu băieții ei, însă o veste neașteptată a făcut-o pe aceasta să-și schimbe planurile de urgență.

Shakira și Gerard Piqué
Shakira și Gerard Piqué [Sursa foto: Facebook]

Vedeta de la Hollywood a amânat mutarea în Statele Unite, cel mai probabil urmând să se stabilească definitiv în Miami undeva în luna iunie și nu în ianuarie, așa cum era planul. Motivul pentru care diva a regândit totul este starea de sănătate critică a tatălui ei, William Mebarak.

„Este din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său”, a declarat un jurnalist pentru site-ul Telecinco.

Citește și: Dimineața Nebună: Shakira este noua imagine a brandului Burberry! Cântăreața și-a surprins fanii cu silueta de invidiat- AUDIO

Conform presei internaționale, Shakira este în căutarea unui avion dotat cu toată aparatura medicală, astfel încât tatăl ei, William Mebarak, să poată călători în siguranță totală la Miami.

„Starea lui de sănătate este foarte delicată. Astăzi este imposibil pentru el să meargă la Miami. Rămâne la Barcelona”, a mai afirmat jurnalistul.

La finalul lui 2022, Shakira a transmis un mesaj pe rețelele sociale fanilor săi.

Shakira a postat un mesaj de Anul Nou pe rețelele sociale, din care reiese că a reușit să treacă peste separarea de tatăl fiilor săi. Cântăreața le-a oferit un sfat celor care suferă din dragoste.

Citește și: Shakira, primele declarații după ce s-a zvonit că are un nou iubit: ”Nu am partener și nici dorința de a avea”. Adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă

”  Chiar dacă rănile noastre sunt încă deschise în acest nou an, timpul are mâinile unui chirurg. (…) Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere în ceilalți. Când te confrunți cu disprețul, continuă să îți cunoști valoarea. Pentru că există mai mulți oameni buni decât indecenți. Mai mulți oameni empatici decât indiferenți. Cei care pleacă sunt mai puțini decât cei care rămân alături de tine',   a scris  Shakira  .

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Citește continuarea aici.