Stiri mondene

Gerard Pique, prima reacție după ce a fost ironizat de Shakira în ultima melodie: ”Este pe viață”. Cum s-a afișat fotbalistul spaniol

Gerard Pique, prima reacție după ce a fost ironizat de Shakira în ultima melodie
Gerard Pique, prima reacție după ce a fost ironizat de Shakira în ultima melodie [Sursa foto: Facebook]
Gerard Pique a reacționat după ce a fost ironizat de Shakira în piesa pe care artista a lansat-o de curând. Mesajul fostului fundaș al Barcelonei a stârnit reacții în lanț

Shakira a lansat o nouă piesă, în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap și a stârnit nenumărate comentarii pe rețelele sociale pentru că versurile au atacuri directe la fostul iubit, Gerard Pique, dar și la noua parteneră a acestuia, Clara Chia.

Artista a scos la iveală atitudinea de fată rea. Sau, cel puțin, Pique a făcut-o să ajungă în acest punct. Dacă până acum cânta doar despre lucruri frumoase și iubire, acum, diva latino a scos artileria grea și l-a făcut praf pe fostul ei partener, dar și pe actuala lui iubită.

Melodia a înregistrat un număr record de vizualizări și ascultări pe toate platformele și i-a adus chiar și un record Shakirei. 

Citește și: Gerad Pique și Clara Chia Marti erau împreună dinainte de oficializarea divorțului de Shakira. Iată ce l-a dat de gol pe celebrul fotbalist

Unul dintre versurile Shakirei este „ Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio”,  pare să-l fi scos din sărite serios pe fostul fundaș al Barcelonei.

După ce s-a afișat pe Twitch cu un ceas Casiro, despre care a spus că a devenit noul sponsor al ligii sale de fotbal, Pique a „recidivat”.

Gerard Pique
Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Gerard Pique și-a luat Renault Twingo, în ciuda fostei soții Shakira

Fostul fotbalist spaniol și-a făcut apariția pe unul dintre terenurile pe care se desfășoară meciurile din ”Kingd League”, divizia proaspăt înființată de acesta, la volanul unui Renault Twingo.

Pe scurt, o nouă „înțepătură” la adresa mamei copiilor săi. De asemena, sportivul i-a dat o replică Shakirei, spunând că acest ceas care nu valorează la fel de mult este pe viață pentru el. Fotbalistul a fost sponsorizat chiar de firma respectivă. 

„Sunt serios. Ceasul... (n.r. cel care este mai ieftin) este pe viaţă”, a răspuns Gerard Pique.