Stiri mondene

Shakira, primele declarații după ce s-a zvonit că are un nou iubit: ”Nu am partener și nici dorința de a avea”. Adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă

Shakira, primele declarații după ce s-a zvonit că are un nou iubit
Shakira [Sursa foto: Instagram]
Prima reacție a Shakirei după ce s-a spus că are un nou iubit. Artista neagă zvonurile apărute.

Pentru Shakira, anul 2022 nu a fost unul deloc ușor. A trecut printr-o despărțire, după ani buni de relație, și chiar cântăreața columbiană a recunoscut că i-a fost destul de greu să depășească acest moment. La doar câteva luni după despărțirea de tatăl copiilor ei, Shakira a fost surprinsă alături de un instructor de surf, Goreka Ezkurdia, în vârstă de 24 de ani, alături de care, potrivit presei internaționale, artista ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. 

Shakira, primele declarații după ce s-a zvonit că are un nou iubit
Shakira[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Shakira despre ce s-a scris în presă

La scurt timp după ce a apărut un clip video cu ea și presupusul nou iubit, cântăreața a venit și cu o reacție. Vedeta menționează că nu are partener și că nici nu intenționează să își facă o relație, ținând cont de faptul că se dedică în totalitate celor doi băieți pe care îi are din relația cu Gerard Pique.

Citește și: Dimineața Nebună: Shakira, decizie radicală după despărțirea de Gerard Pique. Artista nu mai cântă la Campionatul Mondial de Fotbal 2022- AUDIO

Shakira
Shakira[Sursa foto: Instagram]

„Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira, potrivit publicației  Mundo Deportivo.

Confrom sursei citate mai sus, Goreka Ezkurdia este atât instructorul cântăreței, cât și al copiilor ei încă de pe vremea când era în peisaj și Pique. Shakira și băratul de 24 de ani sunt buni prieteni, însă relația dintre ei va fi în continuare una strict profesională.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gorka Ezkurdia (@gorkagurdi)

Primele declarații ale Shakirei după despărțirea de Gerard Pique

Shakira și Pique au avut o relație de mai bine de 11 ani, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final acum mai bine de jumătate de an. Jucătorul de fotbal ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi cu o femeie mai tânără. Despărțirea de Pique a fost o perioadă foarte dificilă pentru artistă, care a descris această perioadă ca fiind  “cea mai întunecată”.

Citește și: Dimineața Nebună: Gerard Pique și Shakira, surprinși la meciul de baseball al fiului lor Milan: „Ipostază jenantă”. Audio

Shakira și Pique
Shakira și Pique[Sursa foto: Instagram]

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată. Am tăcut și am încercat să procesez totul. Nu a fost dificil numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi în fața casei mele 24/7. Și nu există loc unde să mă pot ascunde de ei, decât în ​​propria mea casă. Nu putem face o plimbare în parc ca o familie normală sau să mergem să luăm înghețată sau să facem vreo activitate fără să ne urmărească. Deci e greu.", spune Shakira.

Citește continuarea aici.