Stiri

Gerard Pique a călcat din nou pe bec suparand-o teribil pe Shakira. Ce i-a interzis artista cu desavarsire sa faca in legatura cu cei doi copii

shakira
Shakira este din nou supărată pe fostul soț  [Sursa foto: Captura Video]
Gerard Pique a supărat-o din nou pe Shakira. Ce gest a făcut chiar în fața camerelor de filmat.

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au pus capăt relației pe care o aveau de mai bine 12 ani, după ce s-a aflat că celebrul fotbalist a înșelat-o cu tânăra Clara Chia Marti. Ce doi s-au despărțit în luna iunie a anului trecut, iar într-un final au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia celor doi copii.

Citește și: Shakira nu mai suferă după despărțirea de Gerard Pique: "Timpul are mâinile unui chirurg”. Artista le-a oferit un sfat celor care au fost părăsiți de persoana iubită

Se pare că au apărut din nou tensiuni între cei doi, după ce Milan Pique, băiatul cel mare al celor doi, a apărut alături de tatăl lui, într-un live făcut pe platforma Twitch, potrivit Marca.

shakira
Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație [Sursa foto: Instagram ]

Cum a reacționat Shakira, după ce Gerard Pique nu i-a cerut acordul ca fiul lor să apară în live

Shakira a răbufnit atunci când a văzut imaginile cu fiul ei, fiind deranjată deoarece nu i s-a cerut acordul înainte.

Celebra cântăreață consideră că Milan a fost expus de tatăl lui pe social media fără să fie consultat. De asemenea, Shakira a fost nemulțumită și de subiectele care au fost dezbătute în timpul live-ului. Ea și-a arătat nemulțumirea printr-o scrisoare pe care a trimis-o mai multor publicații. Până în acest moment, Gerard Pique nu a ieșit cu nicio declarație cu privire la reacție fostei lui soții.

Cântăreața va urma să aibă o discuție în privat cu fostul ei soț, în care îi va explica că nu își dorește ca aceste ieșiri să se mai repete, iar cei doi copii ai lor să nu mai fie expuși pe rețelele sociale. 

„Se pare că Pique va trebui să rezolve această problemă cu fosta sa parteneră și să nu se mai afișeze alături de copii pe rețelele sociale. Până în acest moment, fostul fotbalist nu a oferit nicio reacție în această speță și se pare că vrea să rezolve problema în privat. Cert este că Shakira nu vrea ca astfel de episoade să se repete", au declarat jurnaliștii de la Marca.

shakira
Amanta lui Pique, surprinsă în casa Shakirei încă din anul 2021 [Sursa foto: Captura Video]

Clara Chia Marti, surprinsă în casa în care Gerard Pique locuia cu Shakira, în 2021

Shakira a mai primit recent o lovitură, după ce a văzut mai multe imagini cu amanta fostului ei soț, în timp ce se afla în casa lor. Imaginile datează din anul 2021, iar artista este „devastată” să afle de imagini pe această cale. Imaginile au fost surprinse în casa în care fostul fotbalist locuia alături de Shakira și de cei doi copii ai lor, iar acum au apărut în mediul online.

„Shakira este devastată, după ce a văzut imaginile cu această femeie care se simțea ca acasă în locul în care artista locuia alături de Gerard Pique și de copii", a afirmat o sursă apropiată cântăreței, pentru Page Six.