Stiri

Sezonul 2 Squid Game. Netflix a anunțat o posibilă dată de lansare

netflix
Când va fi lansat sezonul 2 al serialului „Squid Game”  [Sursa foto: Netflix ]
Netflix își ține fanii pe jar cu privire la noutățile despre sezonul 2 al serialului Squid Game.

„Squid Game” a fost lansat pe 17 septembrie 2021 pe platforma Netflix. La mai bine un an de lansarea primului sezon, fanii așteaptă nerăbdători anunțul sezonului doi, care a fost deja confirmat de producătorii Netflix. „Squid Game” a devenit într-un timp record cel mai vizionat serial.

Serialul spune povestea a 456 de persoane din Coreea de Sud, care se confruntau cu probleme financiare, care ajung să fie concurenți într-o competiție cu jocuri din copilărie, pentru șansa de a își schimba viața în schimbul unor sume mari de bani.

Marele câștigător câștigă 38 de milioane de dolari, însă până acolo trebuie să treacă prin șase jocuri de copii, iar cei care pierdeau plăteau cu prețul vieții.

Citeste si: Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon. Primele declarații ale producătorilor

Netflix și regizorul Hwang Dong-hyuk au confirmat cel de-al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game”, însă fanii așteaptă cu nerăbdare o dată oficială la care va fi lansat.

Hwang a estimat recent că lansarea serialului ar putea ajunge până în 2023 sau începutul lui 2024.

netflix
Netflix, noi detalii despre sezonul 2 al serialului „Squid Game” [Sursa foto: Netflix ]

Squid Game, sezonul 2. Netflix urmează să anunțe data de lansare?

În urmă cu câteva zile, Netflix a postat pe pagina oficială de Instagram un videoclip în care apare un dovleac, care este sculptat pentru a arăta precum „păpușa ucigașă” din „Squid Game”, care apare și pe coperta serialului. Pe fundal se poate auzi chiar melodia pe care păpușa o fredona înainte să identifice și să împuște persoanele care nu rezistau jocului.

În secțiunea de comentarii, fanii s-au arătat entuziasmați de acest videoclip, pe care îl consideră mai mult decât un videoclip care celebrează venirea Halloween-ului. Internauții speră că acest videoclip să se adeverească a fi un tease cu privire la sezonul 2 Squid Game, iar Netflix ar putea veni în ziua de Halloween cu noi detalii despre a doua parte a serialului sau chiar data de lansare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)