Stiri

Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon. Primele declarații ale producătorilor

Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon
Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon [Sursa foto: Captură YouTube]
Oficialii Netflix au anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon.

Veste bună pentru fanii Squid Game! Potrivit Variety, serialul de succes va avea un al doilea sezon, a confirmat, într-o conferinţă, Ted Sarantos, co-director general şi director de conţinut Netflix.

„Va exista absolut un sezon 2. Universul Squid Game este abia la început”, a indicat el, fără să precizeze o dată de lansare.  

Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon
Netflix a anunțat că „Squid Game” va avea un al doilea sezon[Sursa foto: Captură YouTube]

Producţia sud-coreeană pune în scenă personaje din medii marginalizate din Coreea de Sud, între care un migrant pakistanez şi un dezertor nord-corean.

Urmărit de 132 de milioane de persoane în 23 de zile după lansare, serialul sud-corean a devenit succesul surpriză al anului 2021 pe Netflix. La rândul său, creatorul Hwang Dong-Hyuk a anunţat deja în noiembrie că lucrează la o continuare.

Citeste si: TEASER: Netflix a lansat primele imagini din "Money Heist: Korea- Joint Economic Area", o variantă sud-coreeană a serialului "La Casa de Papel"

„Este atâta presiune, atâtea cereri şi atâta dragoste pentru al doilea sezon încât am impresia că nu ne lăsaţi de ales, dar da, vă confirm că va fi un al doilea sezon”, a spus regizorul.

Squid Game” a câștigat trei premii Globul de Aur, inclusiv cea mai bună dramă TV și i-a adus lui O Yeong-su un trofeu de actor în rol secundar. Serialul

a câștigat, de asemenea, trei nominalizări la premiile Critics Choice și o câștigare la premiul Gotham pentru seriale inovatoare.

Trailer- Squid Game