Stiri mondene

Se înfiripă o relație la Survivor România?! Roxana Ghiță a recunoscut: „Sunt destul de convinsă că și el mă simpatizează”

Roxana Ghiță s-a îndrăgostit de Andrei
Roxana Ghiță a mărturisit aseară că simte o afinitate pentru unul dintre colegii ei din echipa Războinicilor.

Dragostea plutește în aer luna aceasta și pentru concurenții din Dominicană. Chiar dacă foamea și condițiile aprige de trai sunt principalele lor probleme, concurenții au destul timp să se mai gândească și la alte aspecte alte vieții, iar unul dintre ele este dragostea. Concret, Roxana Ghiță, una dintre Războinice, a mărturisit la testimoniale că a început să nutrească sentimente pentru cel mai nou Războinic din echipă. 

Roxana Ghiță s-a îndrăgostit de Andrei

Roxana Ghiță, nutrește sentimente pentru Războinicul Andrei? 

Dacă anul trecut am văzut o frumoasă poveste de dragoste între Andrei Ciobanu și Karina, se va întâmpla, oare, același lucru și între Roxana și Andrei? Războinica și-a deschis sufletul la testimoniale și a spus emoționată că se înțelege bine cu Andrei și speră să se nască ceva frumos între ei doi. 

Roxana Ghiță s-a îndrăgostit de Andrei

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei.  Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu” , a mărturisit Roxana Ghiță.