Stiri

Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, dedicație în direct la Radio Impuls: „S-a lăsat cu șervețele”

Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin, declarație de dragoste în direct la Radio Impuls
Andrei Matto, logodnicul Elenei Marin, declarație de dragoste în direct la Radio Impuls [Sursa foto: Instagram]
În dimineața aceasta, în cadrul matinalului „Scularea!” Andrei Matto, i-a făcut o dedicație specială iubitei sale, Elena Marin.

Ediția din această dimineață a matinului „Scularea!” cu Radu Țibulcă și Orlando Ivan a fost dedicată concurenților de la Survivor România. Ascultătorii Radio Impuls au fost provocați să scrie pe pagina oficială de Instagram Radio Impuls România care este concurentul preferat din Survivor România și ce melodie i-ar dedica. Marea surpriză a venit din partea logodnicului Elenei Marin care a cerut o melodie cu adevărat emoționantă. 

Elena Marin, dedicație din partea iubitului ei
Elena Marin, dedicație din partea iubitului ei [Sursa foto: Facebook]

„Pentru Elena Marin, chiar de la iubitul ei, de la viitorul ei soț, de la logodnicul ei, Matto Andrei. Ne lasă în comentariu Westlife- Unbreakable, pentru viitoarea lui soție”. Melodia i-a emoționat pe cei doi matinali: „Mamă, mamă, ce mă rupe asta” 

„Ce o fi acum pe el”,  a spus și Orlando Ivan. 

„E momentul ăsta emoționant în care nu știu câți dintre voi v-ați abținut să nu vă zboare gândul în altă parte”, a mai adăugat Radu Țibulcă. 

La scurt timp de la difuzarea melodiei emoționante a venit și reacția logodnicului Elenei Marin: „Mulțumesc, băieți. Sunteți cei mai tari! S-a lăsat cu șervețele”, a scris Andrei Matto pe Instagram.