Stiri mondene

Sărbătoritul zilei de astăzi: Florin Ristei împlinește 35 de ani

 Florin Ristei împlinește 35 de ani
Florin Ristei împlinește 35 de ani [Sursa foto: Facebook]
Florin Ristei este sărbătoritul zilei de astăzi! Artistul împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani.

Florin Ristei, unul dintre cei apreciați artiști din țara noastră, a împlinit, astăzi, 29 august, frumoasa vârstă de 35 de ani. Cântărețul a devenit cunoscut publicului larg după ce a câștigat X Factor România și a avut sute de concerte. A cucerit topurile muzicale din anul 2000, pe vremea când era solistul trupei Amicii și a interpretat melodia ”Dana”.

 Florin Ristei împlinește 35 de ani
Florin Ristei împlinește 35 de ani[Sursa foto: Facebook]

Apoi, Florin Ristei a acceptat propunerea de a face parte din mai multe proiecte de televiziune și chiar a devenit jurat la emisiunea pe care a câștigat-o, cu mulți ani în urmă.

Tot în cadrul show-ului de talente, artistul a cunoscut-o pe Naomi Hedman, cea care ulterior i-a devenit logodnică. 

Citeste si: Florin Ristei, provocare sexy din partea iubitei sale, Naomi Hedman

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)

De cât timp formează un cuplu Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman au recunoscut că formează un cuplu în luna octombrie a anului 2020 și cu toate că negau că s-ar fi logodit sau că el i-ar fi dat ei vreun inel, în cele din urmă aristul a spus adevărul într-un podcast.

Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman[Sursa foto: Facebook]

„M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a declarat Florin Ristei.

După ce s-a aflat despre relația lor, au apărut multe comentarii negative referitoare la povestea de iubire pe care o trăiesc. Mulți au spus că cei doi nu se potrivesc și că această poveste de iubire nu are nicio șansă. În ciuda comentariilor relația celor doi a rezistat și se iubesc ca în prima zi.

Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret! Primele declarații ale juratului de la X Factor: „N-am zis-o nimănui”

Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.”, a spus Florin Ristei.