Stiri mondene

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret! Primele declarații ale juratului de la X Factor: „N-am zis-o nimănui”

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit! Marele pas a fost făcut în urmă cu mai multe luni, însă cei doi au ținut totul secret.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Juratul și fosta concurentă de la X Factor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din luna octombrie a anului trecut. Cei doi se bucură de momente frumoase împreună, merg adesea în vacanțe și petrec timp de calitate. Florin are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, cu care are multe lucruri în comun. De-a lungul timpului, Florin Ristei și Naomi Hedman au decis să-și țină relația departe de ochii curioșilor, însă artistul i-a surprins pe fani cu o veste de-a dreptul surprinzătoare. Invitat în cadrul unui podcast, juratul X Factor a dezvăluit că s-a logodit cu iubita sa, Naomi Hedman. Florin Ristei a cerut-o în căsătorie cu mai bine de jumătate de an în urmă, dar nu a vrut să facă nimic public. 

„M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)

Cum a decurs prima întâlnire dintre Florin Ristei și logodnica sa

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Florin Ristei   le-a povestit telesepectatorilor cum a decurs prima lor întâlnire. De asemenea, artistul a recunoscut că inițial a fost atras de aspectul ei fizic, iar după ce a început să o cunoască s-a îndrăgostit însă de personalitatea și energia ei.  

“Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald.”,  a spus artistul.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret

Florin Ristei, despre relația cu Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut la audițiile X-Factor, unde artistul este jurat. Deși chimia dintre ei era una extrem de puternică, cei doi au așteptat momentul potrivit. La scurt timp, artistul a decis să o prezinte pe Naomi Hedman mamei lui.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect.(...) Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a povestit Florin Ristei.