Stiri mondene

Florin Ristei, provocare sexy din partea iubitei sale, Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman [Sursa foto: Facebook]
Florin Ristei a devenit viral pe Tik Tok după ce a acceptat provocarea iubitei sale de a o imita pe ea, purtând o ținută extrem de sexy.

Florin Ristei a acceptat un challange din partea iubitei sale. Videoclipul este viral pe Tik Tok și nu aveau cum să nu-l facă și cei doi iubiți.

Artistul a preluat ținuta sexy a iubitei sale, Naomi Hedman, inclusiv tocurile, pe care le-a purtat exemplar. Ținuta purtată de cei doi iubiți este alcătuită din rochie sacou, scurtă, albastră, care i s-au potrivit de minune atât modelului originar din Londra, cât și artistului.

Florin Ristei
Florin Ristei[Sursa foto: Tik Tok]

Se vede de la o poștă că Florin Ristei o cunoaște foarte bine pe iubita sa pentru că a imitat-o cu succes. 

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut pe scena unui show de talente

Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica. Aceasta a urcat pe scena unui show de talente în cadrul căruia a interpretat piesa „Fallin”.

Momentul nu a fost unul de excepție, însă jurații au apreciat frumusețea ei răpitoare.

Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei și Naomi Hedman [Sursa foto: Facebook]

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

În plus, au preferat s-i mai dea o a doua șansă pentru că a interpretat și piesa „If Ain’t Got You”, lansată tot de Alicia Keys. Plusul a fost că de această dată Florin Ristei a ales să o acompanieze, lucru care i-a fost de mare ajutor și care a dus-o p mai departe în concurs.

@fristei

#outfitchange #outfitchallenge #blackorwhitechallenge #blackorwhite

♬ original sound- Ristei