Stiri mondene

Florin Ristei, provocare sexy din partea iubitei sale, Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman
Florin Ristei a devenit viral pe Tik Tok după ce a acceptat provocarea iubitei sale de a o imita pe ea, purtând o ținută extrem de sexy.

Florin Ristei a acceptat un challange din partea iubitei sale. Videoclipul este viral pe Tik Tok și nu aveau cum să nu-l facă și cei doi iubiți.

Artistul a preluat ținuta sexy a iubitei sale, Naomi Hedman, inclusiv tocurile, pe care le-a purtat exemplar. Ținuta purtată de cei doi iubiți este alcătuită din rochie sacou, scurtă, albastră, care i s-au potrivit de minune atât modelului originar din Londra, cât și artistului.

Florin Ristei

Se vede de la o poștă că Florin Ristei o cunoaște foarte bine pe iubita sa pentru că a imitat-o cu succes. 

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut pe scena unui show de talente

Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica. Aceasta a urcat pe scena unui show de talente în cadrul căruia a interpretat piesa „Fallin”. Momentul nu a fost unul de excepție, însă jurații au apreciat frumusețea ei răpitoare.

Florin Ristei și Naomi Hedman

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a spus Ștefan Bănică Junior.

În plus, au preferat s-i mai dea o a doua șansă pentru că a interpretat și piesa „If Ain’t Got You”, lansată tot de Alicia Keys. Plusul a fost că de această dată Florin Ristei a ales să o acompanieze, lucru care i-a fost de mare ajutor și care a dus-o p mai departe în concurs.

@fristei

#outfitchange #outfitchallenge #blackorwhitechallenge #blackorwhite

♬ original sound- Ristei