Stiri mondene

Sărbătorita zilei: Ioana Ignat împlinește 24 de ani! Mesajul emoționant transmis de Sebastian Dobrincu: „Este ziua iubitei mele”

 Ioana Ignat împlinește 24 de ani
Ioana Ignat împlinește 24 de ani [Sursa foto: Instagram]
Ioana Ignat este sărbătorita zilei de astăzi! Artista împlinește frumoasa vârstă de 24 de ani.

Ioana Ignat a împlinit, astăzi, 24 iulie, vârsta de 24 de ani și a fost răsfățată de persoanele dragi încă de la primele ore ale dimineții. Fanii, familia, dar și iubitul ei, Sebastian Dobrincu, au fost cei care i-au transmis numeroase mesaje cu ocazia aniversării sale. Tânărul milionar a spus că deși aleasa inimii sale are 24 de ani, o vede tot ca pe o minoră. Mai mult, juratul de la „Imperiul leilor” și-a îndemnat comunitatea să-i ureze „La mulți ani” artistei. 

 Ioana Ignat împlinește 24 de ani
Ioana Ignat împlinește 24 de ani[Sursa foto: Instagram]

„Azi este ziua iubitei mele. Împlinește 24 de ani, dar eu o văd tot minoră. Mi-aș dori să mergeți să îi urați ''La mulți ani!''”, este mesajul transmis de Sebastian Dobrincu.

 Ioana Ignat împlinește 24 de ani
Ioana Ignat împlinește 24 de ani[Sursa foto: Instagram]

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din generația tânără a showbiz-ului românesc.

De-a lungul anilor, cântăreața a reușit să-i cucerească pe fani cu timbrul special pe care îl are. De cealaltă parte, Sebastian Dobrincu este un afacerist de succes. La vârsta de 23 de ani, iubitul vedetei este milionar și este fondatorul a trei companii. În cadrul unui interviu, Ioana Ignat a vorbit deschis despre relația de iubire pe care o are cu partenerul ei de viață. Mai mult, artista a povestit despre momentul când s-a îndrăgostit de tânărul milionar.

Citeste si: Sebastian Dobrincu a răbufnit! Tânărul milionar, sătul de cei care vând sfaturi despre făcut bani: „Profită de naivitatea noastră omenească”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ioana Ignat (@ioanaignatofficial)

„Anul trecut am filmat un videoclip împreună, la piesa "Inima naivă", și anul acesta a fost lansat. Sper că le-a plăcut fanilor noștri. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi.  Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el.”, a spus artista, în rmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!