Stiri mondene

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu: „Mă bucur de prezența lui”

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu
Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu [Sursa foto: Instagram]
Ioana Ignat a vorbit deschis despre relația pe care o are cu milionarul Sebastian Dobrincu. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Ioana Ignat se află printre cele mai îndrăgite artiste de la noi datorită pieselor senzaționale care au devenit hit-uri. Dacă pe plan profesional, Ioana Ignat a reușit să ajungă cât mai sus, nici pe plan personal nu stă rău. Cântăreața s-a împăcat cu Sebastian Dobrincu, la aproape cinci luni de la despărțire. În prezent, cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu
Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, Ioana Ignat a vorbit „fără perdea” despre relația pe care o are cu tânărul milionar.

Citeste si: Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre perioada copilăriei sale! Cum își petrecea artista Crăciunul: „Nu prea mai stăteam pe acasă”

„Anul trecut am filmat un videoclip împreună, la piesa "Inima naivă", și anul acesta a fost lansat. Sper că le-a plăcut fanilor noștri. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi.

Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el.”
, a spus artista.

Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu
Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

Va urma o colaborare muzicală între Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu?!

Întrebată dacă va mai urma o colaborare muzicală între ea și Sebastian Dobrincu, fără să stea prea mult pe gânduri, artista a dezvăluit că în viitorul apropiat se gândesc să lanseze piese împreună, momentan, Ioana Ignat și partenerul ei de viață se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Citeste si: Dimineața Nebună: Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu, s-au împăcat! Cum s-au afișat cei doi în fața fanilor: ”Un norocos și a lui jumătate”

„Cu siguranță o să mai urmeze și alte piese împreună. Vom vedea ce va fi, momentan ne bucurăm de timpul liber pe care îl are, pentru că din ianuarie va începe din nou filmările pentru „Imperiul leilor” și va fi ocupat. Mă bucur de prezența lui și iată că am venit împreună la premiera "Tabăra" unde joacă un rol principal fratele lui Sebi, David Dobrincu”, a mai adăugat Ioana Ignat