Lansări muzicale

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au lansat „Inimă Naivă”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat [Sursa foto: Facebook]
Ioana Ignat continuă să ne impresioneze cu piesele sale de dragoste. Iată că de această dată ne cântă alături de Sebastian Dobrincu.

Inimă naivă  este o piesă pop cu influență dance, care transmite emoție și regretul despărțirii de persoana iubită, transpusă într-un cadru cosmic, ireal, ce a prins viață în studiourile DeMoga.

După o colaborare care a început acum doi ani, Marius Moga și Sebastian Dobrincu au creat studioul IREAL, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina.  

Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită , a declarat Sebatian Dobrincu.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 3 zile și redă povestea celor doi îndrăgostiți într-un cadru apocaliptic.

Am reușit totodată să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni , a mai spus Sebastian Dobrincu.