Stiri mondene

Sebastian Dobrincu, declarații neașteptate despre fosta iubită, Mimi: „Mi-aș dori să nu mai inveteze povești despre mine”

Sebastian Dobrincu, declarații despre fosta iubită, Mimi
Sebastian Dobrincu și Mimi [Sursa foto: Instagram]
Sebastian Dobrincu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fosta iubită. Iată ce spune tânărul milionar despre vloggerița Mimi!

Sebastian Dobrincu nu vorbește des despre viața sa personală, dar iată că acum a făcut o excepție. În cadrul unui interviu oferit recent, Sebastian Dobrincu a mărturisit că și-ar dori să meargă la psiholog. Milionarul a recunoscut că trebuie să își clarifice niște gânduri, anumite situații despre care nu a vrut să vorbească și nu o va face probabil niciodată. În cadrul discuției, tânărul a dat-o exemplu pe fosta lui iubită, Mimi, care merge la psiholog foarte des.

Sebastian Dobrincu nu a putut rata ocazia de a menționa încă o dată că fosta sa iubită ar fi spus lucruri neadevărate despre el, dar și despre relația pe care au avut-o. El a mărturisit că o iubește și o respectă la fel de mult în continuare, dar ar fi cazul să nu mai inventeze lucruri despre el.  

Sebastian Dobrincu, declarații despre fosta iubită, Mimi
Sebastian Dobrincu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sebastian Dobrincu, adevărul despre relația cu vloggerița Mimi: „A pozat în victimă! A mințit că a fost înșelată”

„Mi-ar plăcea să merg la psiholog, să am deschiderea în fața acestui am. Ar trebui probabil să merg, dar susțin din toată inima îngrijirea mentală. Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie.  Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind.

Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine.  Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”,  a spus Sebastian Dobrincu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Mimi, dezvăluiri despre relația cu Sebastian Dobrincu

În cadrul unui podast, Mimi a vorbit deschis despre relația cu Sebastian Dobrincu. Tânăra a susținut că fostul său partener de viață ar fi înșelat-o pe aceasta cu Ioana Ignat, ruptura dintre cei doi s-a produs imediat după lansarea videoclipului „Inimă Naivă”. Vloggerița a trecut printr-o perioadă foarte grea, motiv pentru care a suferit când a văzut că fostul ei partener de viață și-a găsit fericirea la scurt timp după ce s-au despărțit.

Sebastian Dobrincu, declarații despre fosta iubită, Mimi
Mimi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dimineața Nebună: Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu, s-au împăcat! Cum s-au afișat cei doi în fața fanilor: ”Un norocos și a lui jumătate”

„Noi ne-am cunoscut în decembrie 2019. M-a impresionat că un băiat de 21 de ani vorbea așa de frumos. Când ne-am întâlnit, a fost un moment magic. Am mers la cină, când a venit în țară. Când m-am uitat în ochii lui, primul meu gând a fost «o să-l iubesc pe băiatul ăsta ca o nebună» și ca o nebună l-am iubit. La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii, într-un circ. Ne-am mutat împreună după 3 luni de zile. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu. În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe”,  a spus Mimi, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!