Stiri

Sanremo 2022: Când vom afla marele câştigător?

Sanremo 2022: Când vom afla marele câştigător?
Sanremo 2022: Când vom afla marele câştigător?
Sanremo 2022, festivalul de muzica din Italia, a inceput marti.

La acest festival național de muzică ușoară, accesul este permis cu super green pass, adică supracertificatul digital deţinut de cei vaccinaţi sau care au trecut prin boală.

Citeste si: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale! Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuței Anastasia: „Nu îmi este frică să merg la drum cu el”

Citeste si: „Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

Sanremo 2022: Când vom afla marele câştigător?
Sanremo 2022: Când vom afla marele câştigător?

Sanremo 2022: 25 de artisti vor participa la concurs

Sanremo 2022 are 25 de cântăreți în concurs și invitați ca Laura Pausini, actorul Raoul Bova şi scriitorul Roberto Saviano.

Ei vor urca pe scena Teatrului Ariston, joi, pentru a comemora 30 de ani de la Masacrul de la Capaci din Sicilia. Va fi însă o ediție, ca și anul trecut, fără oaspeți străini.

Sanremo 2022 va avea sala plina. Anul trecut festivalul s-a desfasurat fara public din cauza pandemiei.

Festivalul a pregătit şi un vas de croazieră ancorat pe coasta din Sanremo, de unde vor fi realizate mai multe transmisiuni şi unde vor putea fi izolaţi cei care lucrează la desfăşurarea concursului şi care vor testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Sanremo este considerat o avanpremieră a concursului Eurovision, care revine în Italia în perioada 10 – 14 mai, după succesul obţinut anul trecut de tinerii din grupul Maneskin, care au redat ţării celebrul “microfon de cristal”, după precedentul triumf italian

la ediţia din 1990 a concursului muzical european.

Va fi o săptămână aşteptată cu mare emoţie în Italia, nu doar pentru propunerile muzicale, ci şi pentru toate discuţiile pe care le suscită acest festival, întreaga ţară fiind atentă la ceea ce spune sau se petrece la Teatro Ariston, într-un eveniment care rezervă de obicei multe surprize.