Stiri

„Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

Mr. Saxobeat
Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify [Sursa foto: Captură YouTube]
„Mr. Saxobeat” este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify.

Deşi a fost lansată în urma cu 11 ani, piesa „Mr. Saxobeat" continuă să fie căutată pe platformele de streaming şi difuzată la radiourile din întreaga lume. În noiembrie 2020, „Mr. Saxobeat” avea 200 de milioane de ascultări pe Spotify, iar în doar 15 luni a adunat încă 100.000.000 de ascultări. În total, hit-ul Alexandrei Stan are peste 300 milioane de ascultări pe Spotify. 

Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify
Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify[Sursa foto: Captură YouTube]

De-a lungul timpului, „Mr. Saxobeat" a fost adaugată în aproape şase milioane de playlisturi pe Spotify la nivel internaţional. Celelalte versiuni ale piesei au adunat împreună peste 10 milioane ascultări pe Spotify. Videoclipul de pe YouTube al piesei „Mr. Saxobeat” a reușit să atingă un număr impresionant de vizualizări: 1,2 miliarde. 

Citeste si: Alexandra Stan, despre viitoarele sale proiecte! Ce le-a pregătit artista fanilor: „E o treabă serioasă! Încerc să fiu responsabilă”

„Sunt cifre foarte mari, mi-e și greu să le vizualizez, dar sentimentul este incredibil. Muzica mea nu are granițe, ajunge oriunde, iar asta este cel mai important. Mă bucură faptul că, prin platformele digitale, noi, artiștii, am continuat să bucurăm și să sensibilizăm prin muzică, chiar dacă pandemia ne-a pus pe pauză concertele și întâlnirile live cu fanii.", spune Alexandra Stan.

Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify
Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify[Sursa foto: Instagram]

Videoclip: Alexandra Stan- „Mr. Saxobeat"