Stiri

HBO Max România: Cât costă preşul unui abonament lunar?

HBO Max România
HBO Max România
Platforma de streaming HBO Max se lansează in Romania la începutul lui martie 2022.

„HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai.”

Filmele Warner Bros.

care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe.

Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard. Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls.

Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă include: Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia! Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena+ Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Citeste si: „Mr. Saxobeat", hit-ul Alexandrei Stan, este cea mai ascultată piesă românească de pe Spotify: „Muzica mea nu are granițe”

Citeste si: Top zece cele mai căutate piese pe Shazam România la început de februarie

HBO Max România
HBO Max România

HBO Max România: Cât costă preşul unui abonament lunar?

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3.30 euro/lună.

Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor.

Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni.