Stiri mondene

S-a făcut din nou ștafetă la Survivor România. Cine a câștigat a doua imunitate a săptămânii?

S-a făcut din nou ștafetă la Survivor România. Cine a câștigat a doua imunitate a săptămânii?
Lupta a fost strânsă în seara aceasta la Survivor România și ambele echipe au ajuns la egalitate, astfel că este nevoie să se facă ștafetă.

Războinicii și Faimoșii au luptat cu toate puterile pentru a câștiga a doua imunitate a săptămânii. Concurenții au fost nevoiți să parcurgă un traseu greu cu bazine cu apă, dar și nămol, fapt care le-a îngreunat misiunea. În ultimul joc, cel de ștafetă au intrat pe traseu Mellina și Andrei de la Războinici și Ana Porgras și Jador din echipa Faimoșilor. Prima care a introdus săculeții în coș, la final, a fost Mellina și a adus imunitatea din nou pentru echipa ei. Asta înseamnă că Faimoșii vor fi nevoiți să nominalizeze încă un concurent spre eliminare. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat imunitatea 

Războinicii se bucură de a doua imunitate a săptămânii, fiind al doilea joc câștigat după mai multe victorii ale faimoșilor. 

„Am plecat încrezătoare pe traseu. Gândul meu a fost la tati, care spune mereu că tineretul nu mai face armata, că noi mergeam prin noroi și voi habar n-aveți. Tati, acum nu mai e așa. Știm cum e să faci armata. Am vrut să-i demonstrez că fii-sa poate să facă armata. Mulțumesc echipei și lui Roxi care abia a ieșit din spital și ne susține”, a spus Mellina, după ce a adus a doua imunitate a săptămânii. 

S-a făcut din nou ștafetă la Survivor România. Cine a câștigat a doua imunitate a săptămânii?

„Vreau să mulțumesc echipei că a avut încredere în mine și m-au selectat pentru ștafetă. M-am rugat la Dumnezeu și m-am gândit la sora mea mai mică. O să dau totul pe traseu, nu contează dacă îmi rup capul. Mulțumesc lui Dumnezeu și Mellinei că a băgat cei trei săculeți”, a declarat și Andrei, concurentul care a și primit totemul de imunitate din partea lui Daniel Pavel. 

Faimoșii, primele reacții după ce au pierdut și a doua imunitate a săptămânii

„Vreau să spun un singur lucru. Pe traseu am fost foarte buni. A fost ghinion și nu a fost jocul nostru. Nu avem ce să ne reproșăm. Așa se întâmplăla Survivor, ai ghinion și noroc. Nu avem ce să ne reproșăm, toți avem zile bune și zile rele. Felicit echipa Războinicilor, am fost aproape unii de alții și abia aștept să ne confruntăm pe viitor”, a declarat Moroșanu. 

S-a făcut din nou ștafetă la Survivor România. Cine a câștigat a doua imunitate a săptămânii?

„Vreau să-mi cer scuze echipei, a treia oară nu a fost cu noroc pentru mine. Îmi pare rău că nu am reușit să ridic steagul mai repede. Nu a fost ziua noastră, felicitări, echipa Războinicilor, și sperăm că va fi mai bine data viitoare”, a declarat și Ana Porgras. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)