Stiri mondene

Cine a fost nominalizat la Survivor România vineri seara?!

Cine a fost nominalizat la Survivor România vineri seara?!
Faimoșii au pierdut lupta pentru imunitate așa că au fost nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare.

Lupta pentru titlul de supraviețuitor este din ce în ce mai aprigă și fiecare concurent încearcă să rămână cât mai mult în competiție. Concurenta nominalizată spre eliminiare din partea Faimoșilor este Roxana Nemeș. Nominalizarea ei nu a fost o supriză, Faimoasa declarând că se aștepta la această nominalizare și crede că este vorba de o strategie pusă la cale de Zanni. 

Citeste si: Andrei Dascalu, primele declaratii la Survivor Romania 2021 despre idila cu Roxana Ghita! Noi intrigi in tabara Faimosilor. Cine o vrea eliminata pe Elena Marin?

„Nu e o surpriză. Ti-a iesit, Zanni, strategia si de data asta. Din momentul in care am intrat ina ceasta comeptitie mi-am dorit sa lupt. Nu sunt sportiv de performanta, dar cred ca am luptat cat am fost aici. Le multumesc aomenilor de acasa care m-au sustinut, cred ca o vor face in continuare. Sper sa vada toata lumea ce se intampla aici la noi in echipa și cred ca adevaratele caractere incep sa se vada abia acum”, a spus Roxana Nemeș. 

Roxana Nemeș îl condamnă pe Zanni pentru nominalizarea ei

Cu toate că se aștepta să fie nominalizată spre eliminare cu prima ocazie pentru că i s-a spus de mai multe ori că este una dintre verigile slabe ale echipei, Roxana Nemeș îl acuză pe Zanni pentru nominalizarea ei. 

„Nu știu cum îți permiți să te mai uiți în ochii mei”,  i-a spus Roxana Nemeș lui Zanni după anunțul nominalizării ei. 

„Ai ochi frumoși”, i-a răspuns el. 

Roxana Nemeș nominalizată spre eliminare la Survivor

Concurenta de la Survivor România a mai declarat că ea își dorește să rămână cât mai mult în competiție și se bazează că oamenii de acasă o vor vota într-un număr mare.