Stiri mondene

Războinicii de la Survivor au câștigat prima imunitate a săptămânii

Războinicii de la Survivor au câștigat prima imunitate a săptămânii
Războinicii de la Survivor România au reușit să câștige jocul de imunitate după cinci înfrângeri.

Nimic nu este imposibil la Survivor România! Asta au demonstrat în această seară Războinicii de la Survivor România. Concurenții au dat tot ce au putut pe teren pentru că aveau mare nevoie de victoria din această seară. Concurenții au recunoscut că puterile lor sunt din ce în ce mai slabe și nevoia de hrană e din ce în ce mai mare.

Cu toții au dat tot ce a fost mai bun pe traseu, cu toate că jocul de astăzi a fost unul foarte greu și de mai multe ori cele două echipe au fost pe picior de egalitate.

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de imunitate 

Victoria este dulce pentru Războinici, mai ales că ultimele cinci jocuri au fost câștigate de Faimoși. 

„Victoria asta o simțim extrem de dulce, nu dulce. Nu mă mai gândeam atât de mult la totemul de imunitate, având în vedere că suntem o mână de oameni. Trebuia neapărat să rupem lanțul acela de înfrângeri”, a declarat Maria. 

Am trăit astăzi toate sentimentele posibile și imposibile, de la frustare la agonie. Eu am avut o cădere nervoasă și le-am spus colegilor mei – băi, eu voi pierde toate punctele pentru că nu se mișcă( vâsla).  Mă gândeam la sora mea, nu știu de ce. Mi-am luat această motivație și m-am gândit la sora mea. Am dat până la sfârșit și pentru ea”, a declarat și Mellina, cea care a și primit totemul de imunitate pentru care a muncit din greu pe traseu. 

Pe de altă parte, Faimoșii au fost supărați că nu au reușit să păstreze seria de victorii. Roxana Nemeș regretă că a intrat pe teren cu toate că medicul i-a spus că ar trebui să stea pe banca de rezervă până i se mai vindecă piciorul. 

„Din păcate am fost berbec, nu prea ascult. Doctorul mi-a zis să nu intru de ieri, pe traseu, dar eu nu și nu. Am intrat și se pare că simt din nou durerea, pentru că m-am forțat la picior. Sper din suflet să fiu bine, doar că este foarte frustrant să ai doar gândul că o să stai pe tușă sau că o să pleci acasă. Sincer, cred că e mai bine să pleci decât să stai pe tușă cât timp ești în competiție. Este foarte frustrant să stai cât timp vezi că se luptă colegii tăi. Astăzi, pentru mine, a fost un moment rușinos. Poate n-a fost ziua mea, poate până aici îmi este, nu știu. Sunt zile și zile. Ieri am adus punctul final, astăzi am fost praf”, a declarat Roxana Nemeș. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)