Stiri mondene

Răsturnare de situație la Survivor România! Un alt Războinic a părăsit competiția

Alin Sălăjean a părăsit competiţia Survivor România
Războinicii de la Survivor România a pierdut încă un concurent foarte important care aducea puncte echipei.

Alin Sălăjean din echipa Războinicilor este concurentul care a părăsit în consiliul de vineri seara competiția. Concurentul nu a mai putut rămâne în competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale pe care le-a depistat în timpul competiției. Războinicul spune că pleacă din concurs cu inima împăcată și și-a cerut iertare de la Cătălin Moroșanu și de la Musty pentru conflictele pe care le-au avut în trecut.  

Răsturnare de situație la Survivor România! Un alt Războinic a părăsit competiția

Primele declarații ale lui Alin Sălăjean după ce a fost anunțat că visul Survivor România s-a încheiat

Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut. Dăcă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat”, a declarat Războinicul. 

Răsturnare de situație la Survivor România! Un alt Războinic a părăsit competiția

Războinicul a ținut să-i spună lui Cătălin Moroșanu că nu are resentimente față de el și au dat mâna înainte ca Războinicul să părăsească competiția. 

Cătă, nici un resentiment.  Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai”, i-a spus Alin Sălăjean Faimosului. 

„Lui Musty îi spun așa, e singurul om cu care am avut divergențe. M-a jignit, nu am avut nimic. Asta înseamnă Alin Sălăjean care s-a schimbat aici. În România lucrurile erau cu totul altfel. Plec din acest concurs  la 36 de ani cu niște performanțe sportive pe care nu mi le imaginam niciodată. Plec din acest concurs cu inima împăcată că am dus linia corenței atât a vorbei cât și a faptei. Mi se spune Moromote de către cei care au venit spre mine și i-am ajutat”, i-a transmis Alin Sălăjean și lui Musty.